Takip Et

SON DAKİKA

Öğrencilerden muhtara ziyaret

19 Ekim 2016, Çarşamba 14:22

     


Didim Mahir Özgür Damar İlkokulu öğrencileri, ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’ dolayısıyla Efeler Mahallesi Muhtarı Mehmet Emin Öztürk’ü ziyaret etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Didim’de kutlanan 19 Ekim Muhtarlar Günü etkinliklerine öğrenciler de katıldı. Muhtarlar Günü nedeniyle Efeler Mahallesi Muhtarı Mehmet Emin Öztürk’ü ziyaret eden Mahir Özgür Damar İlkokulu öğrencileri, muhtarların çalışmalarını yakından öğrendi. Ziyarette konuşan Mahir Özgür Damar İlkokulu Müdürü Yaşar Yıldırım, öğrencilere muhtarların önemini anlatarak, “Hepinizin ev adresleri muhtarımızda var. Sizler okula kaydolmak için muhtarlarımızdan kağıt alıyorsunuz. Muhtarların görevleri çok. Ayrıca okulumuz çevresindeki trafik sorunu ile ilgili çalışan muhtarımıza çok teşekkür ediyoruz. İnşallah yakın zamanda bu sorunu ortadan kaldırırız” dedi.

Öğrencilere muhtarların çalışmalarını anlatan Efeler Mahallesi Muhtarı Mehmet Emin Öztürk ise Mahir Özgür Damar İlkokulu çevresinde trafik probleminin olduğunu hatırlatarak, “Düzenlenen her toplantıda bu sorunu yetkililere aktardım. Aydın Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi’ne dilekçe yazdık. Ayrıca İlçe Emniyet Müdürümüz ile görüştük ve giriş çıkış saatlerinde okul çevresindeki trafik önlemleri artırıldı” diye konuştu. Ziyarette öğrencilere ikramlarda bulunuldu. (EDİZ VERDİOĞLU)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN

 







 
Son Eklenen Haberler