Takip Et

SON DAKİKA

Didim Selçuk Özsoy Ortaokulu’nda mantı günü etkinliği

19 Ekim 2016, Çarşamba 15:36

     


Didim Selçuk Özsoy Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen mantı günü etkinliği, okul bahçesinde yapıldı. Etkinlikten elde edilecek gelirin okul aile birliğinin hesabına yatırılarak okulun ihtiyaçları için harcanacağı bildirildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Selçuk Özsoy Ortaokulu’nda bu yıl ilki düzenlenen mantı günü etkinliğinde, Okul Aile Birliği üyeleri tarafından hazırlanan mantılar, velilere ve öğrencilere 5 liradan satıldı.

Okul Aile Birliği üyelerinin katkılarıyla hazırlanan mantılar, gelen konuklara ikram edilirken velilere ve öğrencilere de 5 liradan satışa sunuldu. Okul Aile Birliği Başkanı Betül Çinko, elde edilecek gelirin Okul Aile Birliği'nin hesabına yatırılacağını ve okulun ihtiyaçları için harcanacağını söyledi. Çinko, “Amaç hem okula katkı sağlamak hem de kaynaşma ve dayanışma ortamını güçlendirmek. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Etkinliğe, Didim Kaymakamı İskender Yönden ve eşi Ayşenur Yönden, Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Turan Kaya, siyasi parti ilçe temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı. (EDİZ VERDİOĞLU)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler