Takip Et

SON DAKİKA

İlgi Anaokulu’nda mezuniyet coşkusu

19 Haziran 2021, Cumartesi 08:59

     


Aydın’ın Efeler ilçesinde 2018 yılından bu yana hizmet veren Özel Aydın İlgi Anaokulu, 2020-2021 eğitim öğretim yılında mezun olan öğrencilerini düzenledikleri törenle uğurladı.

 

Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan anaokulunda düzenlenen törene Aydın İlgi Anaokulu Kurucusu Levent Dönmez, Anaokul Müdüresi Ceyda Çetinkaya, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Mezuniyet belgelerini alan minik öğrenciler büyük bir heyecanla keplerini havaya attılar.

3 ile 6 yaş grubu öğrencilerine eğitim verdiklerini belirten Müdüresi Ceyda Çetinkaya, “Çocukların gelişim düzeyleri ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan bir eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen, aktif eğitim anlayışını önemseyen bir kurum, Aydın’ımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Temmuz ve Ağustos aylarında yaz okulu faaliyetlerimiz de devam edecek.2021-2022 eğitim yılına şimdiden hazırız. Tüm hazırlıklarımızı yaptık.Öğrencilerimizi okulumuza kayıt olmaya davet ediyoruz” dedi. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler