Takip Et

SON DAKİKA

Miniklerin sergisi beğeniyle gezildi

19 Mayıs 2017, Cuma 10:32

     


Karacasu Anaokulu’nda, öğretmen, öğrenci ve velilerinin hazırladığı yıl sonu etkinliği ve resim sergisi düzenledi. Öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları resimler ve atık maddelerden yararlanarak yaptıkları ürünler okulun bahçesinde sergilendi. Serginin açılışını, Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aşkın Güneş ve Okul Müdürü Ayşe Çetinkaya birlikte yaptı. Anne babalarıyla beraber resim yapıp güzel vakit geçiren minikler, keyifli bir gün yaşadı. Sergiyi gezen veliler, çocuklarının yıl boyunca yaptığı çalışmaları ilgi ve merakla incelediler.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Açılışın ardından sergiyi gezen Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, küçük öğrencilerin resim çalışmalarına katıldı. Öğrencilerin çalışmalarının çok değerli olduğunu vurgulayan Başkan Büyükyapıcı, öğrencilerin de öğretmenlerin de çok emek sarf ettiğini söyledi. Başkan Büyükyapıcı, ”Bu sergide yer alan çalışmaların her çizgisi, her dokunuşu farklı ve kelimelerle tarif edilemeyecek kadar değerlidir. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerini, gayretli çalışmaları ve başarılarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Karacasu Anaokulu öğretmenleri ve Okul Müdürü Ayşe Çetinkaya, konuklarla yakından ilgilenerek sergilenen çalışmalar ve sonuçları hakkında bilgi verdi. Düzenlenen etkinlik, Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı’nın minik öğrenciler ve aileleriyle birlikte boyama çalışması yapması ve ikramlarla son buldu. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler