Takip Et

/>

SON DAKİKA

Didim Anadolu Lisesi’nde Gençlik Festivali yapıldı

19 Mayıs 2017, Cuma 12:49

     


Didimli gençler, bayramlarını eğlenerek kutladı

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Didim’de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Didim Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan “Gençlik Festivali” gerçekleştirildi. Gençler, bayramlarını eğlenerek kutladı.

Didim Belediyesi’nin katkıları ve sponsorların desteğiyle Didim Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan Gençlik Festivali, okul bahçesinde gerçekleştirildi. Survivor Yarış Parkuru’nun kurulduğu ve resim sergisinin açıldığı Didim Anadolu Lisesi Gençlik Festivali’nde DJ performansı, sanal gerçeklik, rodeo, sumo güreşi, gladiator, su balonu savaşı ve canlı langırt gibi etkinlikler gerçekleşirken, Grup Sade konseriyle festival tamamlandı. Etkinliğe katılan Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Ulu Önder Atatürk’ün ülkeyi gençlere emanet ettiğini hatırlatarak, tüm gençlerin bayramını kutladı. Didim Anadolu Lisesi Müdürü Sait Aydın, Başkan Atabay ile sponsor firmalara destek ve katkıları için teşekkür plaketi ve çiçek takdim etti.

Öğrenciler tarafından yapılan resim sergisinin kurdelesi, Kaymakam Yönden ile Başkan Atabay tarafından kesildi. Sergideki resimleri inceleyen katılımcılar, ardından öğrenciler için hazırlanan oyun alanlarını gezerek, öğrencilerin eğlencesine ortak oldu. Etkinliğe, Kaymakam İskender Yönden, Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Turgut, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Ulusoy, Okul Müdürü Sait Aydın, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler