Takip Et

SON DAKİKA

Yeni kampüsüne hazırlanan MY Kolej'in bursluluk sınav sonuçları açıklandı

19 Şubat 2020, Çarşamba 15:24

     


Aydın'da 2020-2021 eğitim öğretim yılında yeni kampüsüne taşınmaya hazırlanan MY Kolej'in bursluluk sınavı gerçekleştirildi. Sınav sonuçları sınavdan hemen sonra açıklanırken, sınava katılan öğrencilerin yaklaşık yüzde 35'i farklı derecelerde eğitim bursu almaya hak kazandı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın’da eğitim yatırımlarına devam eden MY Okulları, 2020-2021 eğitim öğretim yılında Efeler Zeybek Mahallesi’ndeki bin öğrenci kapasiteli yeni kampüsüne taşınmaya hazırlanırken, yeni eğitim öğretim yılının 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıflar için bursluluk sınavını 15-16 Şubat tarihlerinde gerçekleştirdi. Bin 500'e yakın öğrencinin katıldığı bursluluk sınavının sonuçları sınavdan hemen sonra açıklandı. Sınava katılan öğrencilerin yaklaşık yüzde 35'i yüzde 100'e varan farklı derecelerde eğitim bursu almaya hak kazandı.

Bursluluk sınavına gösterilen ilgiden dolayı öğrenci ve velilere teşekkür eden Aydın MY Okulları Kurucu Müdürü Fatih Karahan, “28 yıllık tecrübemizle Aydın’ın eğitim kalitesini daha da iyi seviyelere çıkarmak için çalışıyoruz. Anaokul, ilkokul, ortaokul ve bu yıl da anadolu lisemizi dahil ederek hizmet verdiğimiz ilk 5 yılda 450’ye yakın öğrenci mevcuduna ulaşırken, Aydınlılar’ın takdir ve güvenini kazandık. Sosyal, sportif, sanatsal ve atölye çalışma alanları daha fazla olan, bin öğrenci kapasiteli yeni kampüsümüze yeni eğitim öğretim yılı öncesi taşınacağız. Efeler Zeybek Mahallesi’nde 8 dönüm üzerinde 10 bin metrekareye yakın kapalı alanı bulunacak yeni kampüsümüzün inşaat çalışmaları devam ediyor. 2020-2021 eğitim öğretim yılı için bursluluk sınavımıza gösterilen ilgi bizleri memnun etti. Sınav bitiminden hemen sonra da sınav sonuçlarını açıkladık. Katılan öğrencilerin yaklaşık yüzde 35'i eğitim bursu almaya hak kazandı” diye konuştu.

ERKEN KAYIT DÖNEMİ BAŞLADI

Öte yandan 2020-2021 eğitim öğretim yılında Efeler Zeybek Mahallesi’ndeki bin öğrenci kapasiteli yeni kampüsünde eğitim verecek olan Aydın MY Kolej'de erken kayıt dönemi de başladı. (OLCAY POLAT)







 
Son Eklenen Haberler