Takip Et

SON DAKİKA

TMMOB ile büyük işbirliği

18 Ekim 2016, Salı 14:03

     


Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Aydın İl Temsilciliği ile Aydın Bemar Kariyer & Britishtown Dil Okulu arasında hem kariyer hem de İngilizce olmak üzere tüm dünya dillerinde özel indirimleri kapsayan protokol imzalandı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Bemar Kariyer & Britishtown Dil Okulu Kurucusu Yüksek Mimar Cevriye Savaşır ile TMMOB İl Koordinasyon Kurulu Başkanı, İnşaat Mühendisi Mutlu Bilgin arasında imzalanan protokol töreninde TMMOB İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Gürkan Yenipazarlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Biçer ve Ruhzar Uzun da hazır bulundu.

“EĞİTİMİ AYDINLILARIN AYAĞINA GETİRDİK”

İmzalanan bu protokolle meslektaşlarına ve tüm TMMOB üyeleri, oda çalışanları, birinci dereceden yakınları kariyer ve başta İngilizce dil eğitimi olmak üzere tüm dünya dillerinde özel indirimlerden faydalanma şansı sunmasının kendisini mutlu ettiğini dile getiren Aydın Bemar Kariyer & Britishtown Dil Okulu Kurucusu olan aynı zamanda TMMOB üyesi olan Yüksek Mimar Cevriye Savaşır şunları söyledi; “Kurumumuz 4 yıl önce Aydın’da şubesini açmış, o günden bu güne başarıyla faaliyetlerini sürdürmektedir. Türkiye’de hem kariyer hem de dil eğitimini bünyesinde barındıran tek kurum olmanın gururunu yaşıyoruz. Britishtown Dil Okulu kanadında, 4-64 yaş grubuna başta İngilizce olmak üzere tüm dünya dilleri eğitimi hizmeti vermekteyiz. Bunun yanında TOEFL, IELTS, TOEIC,PTE,YDS,PROFICIENCY (Hazırlık Atlama) ve ERASMUS gibi sınav eğitimleri okulumuzda sınav eğitmenleri tarafından verilmektedir. Her yaş grubuna, her hedefe yönelik verdiğimiz dil eğitimleri başarıyla ve artarak devam etmektedir. BEMAR Kariyer Okulu kanadında ise CAD Tasarım Okulu (Autocad, 3DS Max, Invertor, Revit, Simulation, Solidworks, Solidcam, Mastercam, Ürün/Kaynak, Veri Yönetim Sistemleri), Bilgisayarlı Muhasebe ve Finans Okulu Programları, Satış Pazarlama Uzmanlığı, İnsan Kaynakları Uzmanlığı, Dış Ticaret E-Okul, Microsoft Office Okulu, Grafik ve Web Tasarım Okulu, Network Uzmanlığı, MPCD Yazılım ve Veri Tabanı Uzmanlığı teknik alanda eğitim veriyoruz. En güncel en pratik eğitimi vermeyi felsefesi haline getirmiş, bu eğitimleri almak için artık çevre illere gitmek yerine, çevre illerdeki eğitimcileri Aydına getirerek sizlerin hem zamanınızı hem de paranızı boşa harcamanızın önüne geçmekteyiz.”

“MESLEKTAŞLARIMIZ BU FIRSATTAN YARARLANSIN”

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Aydın şubelerine ve temsilciklerine kayıtlı üyeler ve personel adına Aydın Bemar Kariyer Okulu ve Britishtown Dil Okulları ile eğitim sözleşmesi ve protokolü imzalandığını ifade eden TMMOB İl Koordinasyon Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Mutlu Bilgin, “Bu sözleşme ve protokol ile odamıza kayıtlı bulunan 5000 üyemiz Bemar’ın ve Britishtown Dil Okulu’nun sağladığı eğitimlerden çok avantajlı bir şekilde istifade edecektir. Günümüz koşullarında ve bilgi çağında özellikle yabancı dilin muhakkak suretle öğrenilmesi ve kullanılması, gelişimimizi çağın gereklerine uygun bir şekilde hergün artırmamız gerekmektedir. Kendisi de meslektaşımız olan yüksek mimar Cevriye Hanım’a katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız. Tüm meslektaşlarımızı bu müthiş fırsatlardan yararlanmaya davet ediyoruz” dedi (CEM ULUCAN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler