Takip Et

SON DAKİKA

Sakin Şehir Yenipazar'da mezuniyet coşkusu

18 Haziran 2021, Cuma 13:39

     


Yenipazar Meslek Yüksekokulu'nun (MYO) 21. Mezunları için düzenlenen tören, Yüksekokul bahçesinde yapıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Düzenlenen mezuniyet törenine, pandemi nedeniyle sınırlı sayıda öğrenci katılabildi. Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Aydın, törenin açılış konuşmasında, öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileyip topluma yararlı birer birey olarak çok çalışmaları ve sabırlı olmalarını diledi.

Mehmet Aydın’dan sonra öğrencilere seslenen Yüksekokul Müdürü Dr. Elif Meryem Yurdakul ise, “Mezuniyet töreninde tüm öğrencilerimizi bir arada görememiş olmaktan dolayı hüzünlüyüz ama sizleri başarıyla mezun edebildiğimiz için de mutluyuz” dedi.

Öğrenciler adına konuşma yapan Okul Birincisi Özgenur Tok da yaptığı konuşmada, “Arkadaşlarıma, aileme ve hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamımızda da büyük önderimizin dediği gibi, yolumuz bilim yoludur” diye konuştu.

Konuşmaların ardından okul birincisi Özgenur Tok ve bölümlerinde ilk üçe giren öğrencilere plaketler verildi. Tören, öğrencilerin geleneksel kep atma gösterisiyle sona erdi. (SERKAN SARAÇOĞLU) 







 
Son Eklenen Haberler