Takip Et

SON DAKİKA

Didim Çocuk Akademisi’nden 23 Nisan kutlaması

16 Nisan 2018, Pazartesi 11:30

     


Didim'de faaliyet gösteren Didim Çocuk Akademisi Kreş ve Gündüz Bakımevi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle hazırladığı etkinlikle, çocukların sevincine ortak oldu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Didim Ticaret Odası Aytaç-Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezi’nde düzenlenen 23 Nisan etkinliğine, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Didim Belediye Meclisi üyesi ve DİTAB Başkanı Sevinç Karataş, Didim Çocuk Akademisi'nin öğrencileri ve velileri katıldı. Resim sergisi ve 3 boyutlu faaliyetler ile başlayan etkinlikte, Çanakkale destanını anlatan tiyatro oyunu da sahnelenirken koro ve orff gösterileriyle etkinlik tamamlandı. Minik öğrencilerin gönüllerince eğlendiği etkinlikte veliler de çocukların 23 Nisan eğlencesine ortak oldu.

Didim Çocuk Akademisi sahibi Eda Demir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla muhteşem bir 23 Nisan gösterisi gerçekleştirdiklerini belirterek, “Resim sergimiz ve 3 boyutlu faaliyetlerimizle başlayan etkinliğimiz, Çanakkale destanını anlatan bir tiyatro oyunuyla devam etti. 18 Mart’ı konu alan tiyatro oyunumuz alkış aldı. Sonrasında ise koro ve orff gösterimizle etkinliğimizi tamamladık. Salon çok kalabalıktı ve olumlu geri dönüşler aldık” dedi. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler