Takip Et

SON DAKİKA

İlkokulu öğrencilerinden anlamlı bağış

15 Ekim 2016, Cumartesi 16:14

     


Didim Mahir Özgür Damar İlkokulu öğrencileri, yaptıkları el iş kolye, bileklik ve oyuncakları okulda satarak elde ettikleri gelirle aldıkları mamaları, Didim Belediyesi Hayvan Barınağı'na bağışladı. Okul Müdürü Yaşar Yıldırım ve öğretmenleri ile birlikte barınağa gelen öğrenciler, aldıkları mamaları buradaki görevlilere teslim etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Didim Mahir Özgür Damar İlkokulu öğrencileri, yaptıkları kolye, bileklik ve oyuncakları okul bahçesinde arkadaşlarına satarak elde ettikleri gelirle barınak hayvanları için mama aldı. Mamaları teslim etmek için Didim Belediyesi Hayvan Barınağı’na gelen öğrencilere, Mahir Özgür Damar İlkokulu Müdürü Yaşar Yıldırım ile öğretmenleri de eşlik etti. Okul Müdürü Yıldırım, “Öğrencilerimiz, kendi elleriyle boncuklu kolyeler yapmışlar. Onlara okul bahçesinde yer açtık ve arkadaşlarına satış yaptılar. Kazanılan parayla alınan mamaları Didim Belediyesi Hayvan Barınağı’na elleriyle teslim ettiler. Öğrencilerimizin yaptığı çalışmanın zaferini ve özgüvenlerini onlarla paylaşmaktan mutlu oldum” dedi.

Barınağı gezen öğrencilerin bazıları, buradaki köpek ve kedilere dokunarak severken bazıları da hayvanları elleriyle besledi. Çocukların bu duyarlı etkinliğine Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay ile eşi Tuna Atabay da eşlik etti. Bağışı organize eden öğrencilerden bilgi alan Başkan Atabay, hayvan beslemenin ve hayvanlarla yaşamanın mecbur olduğunu, dünyayı bu canlılarla paylaşımın önemli olduğunu söyleyerek öğrencilere teşekkür etti. (EDİZ VERDİOĞLU)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler