Takip Et

SON DAKİKA

'Okulumla sosyalleşiyorum' projesi çok sevildi

14 Kasım 2017, Salı 18:13

     


Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Okulumla Sosyalleşiyorum” projesinin ikinci etkinliği Efeler Mustafa Kiriş Ortaokulu’nda yapıldı. Öğrenciler basketboldan futbola, zeybek gösterisinden satranca birçok aktivite yaparken Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, öğrencilerle birlikte basket atışı yaptı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Okulumla Sosyalleşiyorum’ projesinin ikinci ayağı Efeler Mustafa Kiriş Ortaokulu’nda yapıldı. Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu’nun katıldığı etkinlikte öğrenciler, birçok aktiviteyi Müdür Çandıroğlu ile paylaştı.

 

DERECE ELDE EDEN ÖĞRENCİLERE MADALYA VERDİ

Çocuklarla sohbet eden müdür Çandıroğlu, basketbol oynayan öğrencilerle basket atışı yapmayı ihmal etmedi. Çandıroğlu, daha sonra satrançta ve masa tenisinde derece elde eden öğrencilere madalyalarını verdi.

 

TÜRKİYE İKİNCİSİ YILDIZ ERKEK HALK OYUNLARI EKİBİ GÖSTERİ YAPTI

Aydın İl birinciliği ve Türkiye ikinciliği kazanan yıldız erkek halk oyunları ekibi, gösteri yaptı. Gösterinin ardından ekibe kupaları verildi.

 

"PROJE ÖĞRENCİLERİN GELŞİMİNE KATKI SAĞLAYACAK"

Daha sonra zeka ve satranç oyunu oynayan çocuklar ziyaret edildi. Projenin, öğrencilerin öz güvenini artıracağını ve gelişimlerine katkı sağlayacağını belirten Çandıroğlu, Mustafa Kiriş Ortaokulu hakkında bilgi aldı. (ÖZGE SÖNMEZ)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler