Takip Et

SON DAKİKA

Minikler, yıl sonu gösterisiyle büyüledi

14 Mayıs 2017, Pazar 10:46

     


Avrupa Kids Anaokulu öğrencileri, düzenledikleri yıl sonu gösterisiyle alkış topladı. Minik öğrenciler, dans gösterileriyle ailelerine keyifli dakikalar yaşattı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Avrupa Kids Anaokulu öğrencileri, yıl sonu nedeniyle Yıldız Kenter-Şükran Güngör Tiyatro ve Konferans Salonu’nda gösteri düzenledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başlayan gösteri, minik öğrencilerin danslarıyla devam etti.

Törende yaptığı konuşmada, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında, çocukların mutlu olması için uğraştıklarını ifade eden okul müdürü Gülçin Öztürk, “Biz, çocuklarımıza okulda eğitim verirken onlara yazı, ilkbaharı, kışı değil, olan değişiklikleri görmeyi öğrettik. Omurgalı ya da omurgasız hayvanları değil, dünyada birçok canlının yaşadığını, her canlının yaşama hakkı olduğunu öğretmeye çalıştık. Birbirimize saygıyı ve sevgiyi öğretmeye çalıştık. Bunu, sizin kurduğunuz temel üzerine yaptık. Sizin sağlam kurduğunuz temellere biz bir tuğla koyabildiysek, ne mutlu bize” dedi.

Minik öğrenciler, uğur böceği dansıyla başladıkları gösteriye, İstiklal Marşı'nı anlatan oyun, daha sonra da yöresel danslarla devam etti. Öğrenciler, zeybek oyunundan Kafkas danslarına kadar birçok yöreye ait halk oyunlarını sergiledi. (NACİ ERİŞ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler