Takip Et

/>

SON DAKİKA

Kayabaşı Koleji büyümeye devam ediyor

14 Şubat 2024, Çarşamba 15:25
Son güncelleme: 14 Şubat 2024, Çarşamba 15:52

     


Aydın’ın en köklü eğitim kurumlarından biri olan Kayabaşı Koleji Müdürü Ferdi Karakaş, Anadolu Lisesi’nin yanında ortaokul öğrencilerine de hizmet vereceklerini açıkladı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

2007 yılından bu yana Aydın’da ilk önce dershane, dershanelerin kapanmasının ardından Temel Lise ve son olarak Anadolu Lisesi olarak eğitim veren Kayabaşı Koleji bünyesinde ortaokul eğitimi vermeye başlıyor. Aydın’da sayılı bir eğitim markası haline geldiklerini ifade eden Okul Müdürü Ferdi Karakaş, “Ortaokulumuzu da bünyemize katarak büyütmek ve Aydın’ın öğrencilerine en iyi eğitimi sunmak hedefimizdir” dedi.

21. YÜZYIL DONANIMLARINA UYGUN EĞİTİM

Seçkin eğitim kadrosu ile akademik anlayışla 21. Yüzyılın donanımına uygun bir şekilde eğitim verdiklerini ifade eden Kayabaşı Koleji Müdürü Ferdi Karakaş, “Kayabaşı Eğitim Kurumları 2007 yılından itibaren Aydın’da akademik başarı ve disiplinli eğitim anlayışıyla önce dershane sektöründe, 2015 yılından itibaren dershanelerin kapanmasıyla birlikte temel lise olarak, 2019 yılından itibaren de Anadolu Lisesi kampüsünde eğitim vermeye başlamıştır. 2024-2025 Eğitim Öğretim yılından itibaren de Kayabaşı Ortaokulunu açarak eğitim hizmetinde büyümeye devam edeceğiz. Ortaokulda da amacımız tıpkı lisede olduğu gibi seçkin eğitim kadrosu ile akademik anlayışla, disiplinli bir eğitim tekniğiyle, öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmektir. Bunun yanında öğrencilerimizin katılacağı sosyal aktiviteler ve kulüp faaliyetleri ile de öğrencinin 21. yüzyıl donanımlarını en iyi şekilde edinmelerini sağlamaktır. Kayabaşı Eğitim Kurumları kurulduğu günden bu yana gerek akademik kadrosu, gerekse eğitim anlayışındaki disipline verdiği önemle Aydın’da sayılı bir eğitim markası haline gelmiştir. Bu markayı ortaokulumuzu da bünyemize katarak büyütmek ve Aydın’ın öğrencilerine en iyi eğitimi sunmak hedefimizdir” dedi.

ORTAOKUL İÇİN 160 KİŞİLİK KONTENJAN

2024-2025 yılında 160 kişilik ortaokul öğrencisi için kontenjan oluşturduklarını ifade eden Okul Müdürü Ferdi Karakaş sözlerini şu şekilde sürdürdü, “Ocak ayı itibari ile Kayabaşı Ortaokulu’nun öğrenci kayıtları başlamıştır. Önümüzdeki yıl ortaokul bölümümüzde 160 öğrenci almayı hedeflemekteyiz. Şu anda velilerimiz yoğun bir talebi söz konusu okulumuzla ve kayıt süreci ile ilgili bilgi almak isteyen bütün velilerimizi okulumuza davet ediyoruz.” (ERDAL AYDIN) 

 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler