Takip Et

SON DAKİKA

Minik öğrenciler eğitim yuvalarına kavuştu

13 Ocak 2018, Cumartesi 12:36

     


Nazilli Belediyesi'nin bakım, onarım ve tadilat çalışmalarını üstlendiği Bereketli Anaokulu düzenlenen törenle açıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Nazilli Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Hasta Kayıt Kabul Kursu öğrencilerinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Öğretmen İlknur Kaya’nın girişimleri ile faaliyete geçen anaokuluna minik öğrenciler ve veliler büyük ilgi gösterdi.

Törene Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı temsilen Özel Kalem Müdürü Engin Tulumbacı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Cihan Koçyiğit, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Latif Akgün, Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdür Yardımcısı Bilge Küçük, Bereketli Mahallesi Muhtarı Mehmet Aktaş ve mahalle sakinleri katıldı.

Açılışta konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Koçyiğit, eğitime verdiği desteklerden dolayı Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkür ederek, “Bereketli Mahallemizin okul öncesi sınıf açacak kapasitede olması, muhtarımızın gayret ve destekleriyle ana sınıfımızı faaliyete geçirme aşamasına geldik. Fiziki ortamın uygun hale getirilmesinde muhtarımızın çabaları takdire şayandır. Bazılarının menfaatleri doğrultusundaki sinsi davranışları, ilçemiz eğitiminde yakaladığımız işbirliği, kardeşlik ve başarma azmimize zarar vermeyecektir. Nazilli eğitim öğretimde marka bir şehirdir, biz hep beraber kalitemizi arttırmaya devam edeceğiz. Şu anda açılışını yaptığımız anasınıfının açılışında bu işbirliğini çok açık bir şekilde görebiliyoruz. Bu anaokulunun açılmasında resmi, özel, tüzel ve birbirinden farklı birçok grubun desteğini aldı. Okul öncesi eğitiminde okullaşma oranımızı arttırmak için gayretlerimiz devam edecektir. Diğer mahallelerimizde yeterli öğrenci sayısına ulaşırsak oralarda da anasınıfı açacağız” dedi.

 

İlk kez okulun yolunu tutan miniklerle birlikte açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri ardından anaokulunu gezerek öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler