Takip Et

SON DAKİKA

MY Kolej öğrencilerinin başarısı okulunu gururlandırdı

12 Kasım 2016, Cumartesi 18:09

     


Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Deneme Sınavı’nda (TEOG) ilk 10’a giren MY Kolej öğrencilerine, okulun Kurucu Müdürü Fatih Karahan tarafından başarı belgesi takdim edildi.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

MY Kolej öğrencileri, Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen TEOG Deneme Sınavı’nda aldığı derecelerle okulunu gururlandırdı. 2 Kasım’da yapılan ve toplam 12 bin 528 öğrencinin katıldığı sınavda, kolej öğrencilerinden Zeynep Çeltik, Mısra Şahin ve Murat Emre ilk üçe girmeyi başardı. Sıralamada ilk 10’da 9 öğrencinin, ilk 30’da ise 21 öğrencinin yer aldığını kaydeden MY Kolej yetkilileri, bu başarının devamını sağlamak için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Sınavda başarı elde eden öğrencilere MY Kolej Kurucu Müdürü Fatih Karahan tarafından başarı belgesi takdim edildi.

“SINAVA HAZIRLANMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Karahan şunları söyledi; “Mayıs ayında başladığımız TEOG maratonunda öğrencilerimizle temmuz ayına kadar birinci TEOG konularını her ders için baştan sona bitirdik. Bu süreçte öğrencilerimize 10 deneme sınavı yaptık ve yaklaşık 10 bin soru çözdük. Temmuz döneminde her üç öğrencimize birer öğrenci koçu belirledik. Öğrencilerimiz koçlarıyla birlikte yaz dönemi çalışma planı yaptı. Bu planlar doğrultusunda 7 bin soru çözerek yaz dönemini kapattılar. Ağustos ayında ise tekrar TEOG programımız başladı. Halen devam eden programımızda hedefimiz 30 deneme sınavı, 20 bin soru çözdürmekti. Bu hedefi gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Birinci TEOG sınavı sonrasında daha yoğun bir çalışma programı ile ikinci TEOG sınavına hazırlanmaya devam edeceğiz. 23-24 Kasım’da yapılacak birinci TEOG sınavında tüm öğrencilere başarılar dilerim.” (Merve DANIŞMAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler