Takip Et

SON DAKİKA

Okul önlerinde güvenliği küçük trafik polisleri sağlayacak

12 Ekim 2016, Çarşamba 13:52

     


Karacasu’ya geçici görevle yeni atanan Kaymakam Murat Atıcı’nın direktifleri ile okul giriş ve çıkışlarında öğrencilerin güvenliğini gönüllü, küçük trafik polisleri sağlayacak.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kaymakam Murat Atıcı, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM) karşısındaki Moruk Kafe’nin işletmecisi Murat Barut'un önerisi üzerine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Karacasu Belediyesi ve Emniyet Amirliği işbirliğinde okul önlerine yaya geçidi yaptırdı. Ardından da bu geçitlerde görev alacak gönüllü öğrenciler seçildi. Emniyet Amirliği tarafından görevlendirilecek trafik polisleri tarafından “Okul geçit görevlisi” olarak eğitilecek olan çocuklar, okul önlerinde ve yaya geçitlerinde görev alacak.

İKİ GÜNDE BİTİRİLDİ

Kaymakam Atıcı’ya önerisine duyarlı yaklaşmasından dolayı teşekkür eden Murat Barut, “Okul önleri çok tehlikeli. Anaokuluna ya da ilkokula giden küçük çocuklarımız var. Küçük öğrencilerin karşıdan karşıya geçmelerini sağlamak açısından önemli bir projenin hayata geçirilmesinden mutluluk duyduğum gibi sayın kaymakamımıza bizi kırmadığı için de ayrıca teşekkür ediyorum. Bir ricamızla konuya el attı ve iki gün gibi kısa sürede yaya geçidini yaptı. Karacasu halkının yararına olan her hizmeti seve seve yerine getirmeye hazır olduğunu söyledi. Böyle bir kaymakamımız olduğu için çok şanslıyız. Karacasu’ya daha çok hizmetlerinin olacağına inanıyorum. İnşallah geç bulduk, çabuk kaybetmeyiz” diye konuştu.

Geçen hafta göreve başlayan Kaymakam Murat Atıcı’nın gelir gelmez ilk icraatı kadın konsomatris çalıştıran meyhaneleri kapatmak olmuştu.İkinci icraatı ise okul önlerinde ve yaya geçitlerinde küçük trafik polislerinin görev almasını sağlamak oldu. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler