Takip Et

SON DAKİKA

Eski öğrencilerinin ziyareti duygulandırdı

12 Ağustos 2017, Cumartesi 12:09

     


Söke'nin köklü eğitim kurumlarının başında gelen Söke Lisesi'nden 1967- 1969 döneminde mezun olan öğrencilerin, bir dönem okulun, efsanevi Kimya Öğretmeni olan Halil Özşarlak'a yaptıkları ziyaret, Halil Öğretmeni çok duygulandırdı.

Aralarında Emekli Korgeneral Eyüp Kaptan’ın da bulunduğu, Anadolu’nun farklı illerinde yaşamlarını sürdüren Söke Lisesi mezunları, dönem mezunlarından Yakup Yetim’in girişimiyle bir araya geldi. 1967-1969 döneminde Söke Lisesi'nin ilk mezunu öğrencileri olarak okul tarihine geçen eski mezunlar, Mehmet Er, Halil Güven, Ali Fırat,Ömer Koçakoğlu, Mehmet Tetik, Hüseyin Yılmaz, Enver Helvacı, Mustafa Kaptan, Necipzade İmre, Mustafa Usluyüz, Yusuf Karaoğlu, Mustafa Ali Behit, Recep Turunç, Mesut Adamcı, Mehmet Yavankavak, İbrahim Köftecioğlu, Mustafa Akgün ve Emekli Korgeneral Eyüp Kaptan, Kimya Öğretmeni, Emekli Eczacı Halil Özşarlak'ı Kuşadası Yavansu Mahallesi'ndeki yazlık evinde ziyaret etti.

Eski öğrencilerini yarım asır sonra karşısında gören Halil Öğretmen, şaşkınlığını gizleyemedi. Yıllar sonra gerçekleşen ziyarette, duygulu anlar yaşandı.

Halil Özşarlak, öğrencilerinin yıllar sonra kendisini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sizler benim mesleğimde ilk göz ağrım oldunuz. Benim yaşamımda en büyük hatıtar sizlersiniz" diye konuştu. (NECATİ MALDAR/DENGE AJANS)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler