Takip Et

SON DAKİKA

Çine MYO, bölüm sayısını 7'ye yükseltti

12 Haziran 2017, Pazartesi 18:35

     


Adnan Menderes Üniversitesi Çine Meslek Yüksek Okulu’nda Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü açıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Et Endüstrisi, Gıda Teknolojisi, Süt ve Ürünleri, Arıcılık, Besicilik, ve Gıda Kontrol ve Analizler Programı Bölümleri ile eğitim ve öğretimini sürdüren Adnan Menderes Üniversitesi Çine Meslek Yüksek Okulu’na Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü de eklendi. Yaklaşık 400 öğrencinin eğitim gördüğü Çine Yüksekokulu'nda son olarak bir yıl önce Gıda Kontrol ve Analizler Programı Bölümleri açılmıştı.

“ÇİNE’MİZE HAYIRLI OLSUN”

Adnan Menderes Üniversitesi Çine Meslek Yüksek Okulu’nda Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü açıldığını ve önümüzdeki eğitim öğretim sezonun 160 öğrenci ile başlayacağını duyuran AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun, “AK Parti Aydın Milletvekilimiz Mustafa Savaş Bey’in özel çabaları ile yüksekokulumuza bir bölüm daha kazandırıldı. Bu konuda Mustafa Bey, Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Cavit Bircan, Çine Meslek Yüksekokul Müdürü Müdürü Yardımcı Doçent Doktor Okan Atay, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerimiz ile toplantılar yapmıştı. Milletvekilimiz sayesinde yüksekokulumuza birinci öğretimde 80, ikinci öğretimde 80 olmak üzere toplam 160 öğrenci kapasiteli Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü açıldı. Çine’mize hayırlı olsun. Yüksekokulumuzun öğrenci sayısının artırılması ile ilgili çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

BAŞKAN TOSUN, DERSLİKLERİN BİTİRİLMESİNİ İSTEDİ

Çine Belediyesi ve sivil toplum kuruluşlarının ortaklaşa yapacakları 8 derslik ve bir anfinin inşaatının henüz tamamlanmadığını söyleyen AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun, sözlerini şöyle sürdürdü: Çine Belediye Başkanı ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerimizin dersliklerin bitirilmesi konusunda bir sözü var. Biz Çine kamuoyuna verilmiş bu sözün yerine getirilmesini bekliyoruz. Şu an derslikler halen inşaat halinde. İvedilikli olarak bu dersliklerin bitirilmesini ve önümüzdeki eğitim ve öğretim yılına yetiştirilmesini umut ediyoruz. (SEZGİN MADRAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler