Takip Et

SON DAKİKA

Didim’de engelli bireylere ve ailelerine eğitim veriliyor

11 Ekim 2016, Salı 14:01

     


Didim Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Didim ve Yöresi Engelliler Derneği (DİYED) işbirliğinde, engelli birey ve ailelerine yönelik eğitim desteği, Türk Halk Müziği ve bağlama kursu açıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Özel eğitim gerektiren bireyler ve aileleri için Didim ve Yöresi Engelliler Derneği’nde açılan 'eğitim desteği kursu' başladı. Aile Danışmanı Münevver Çaylan tarafından verilen kursta, öfke kontrolü, etkili iletişim ve iletişim becerileri, özel eğitim ve özel eğitimde fiziksel özellikler gibi konularda engellilere ve ailelerine, zaman zaman bireysel zaman zaman da topluluk anlatımıyla eğitim ve psikolojik ders veriliyor.

Öte yandan, Didim Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Didim ve Yöresi Engelliler Derneği’nin işbirliğiyle Türk Halk Müziği koro ve bağlama kursu da başlatıldı. Engelli bireyler, kurs öğretmeni Kadir Yılmaz’ın öğretisiyle Türk Halk Müziği ses çalışması ve hicaz ayağı repertuvar çalışmaları yaptı. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile DİYED arasındaki işbirliğinin farklı dallarda devam edeceği bildirildi. (EDİZ VERDİOĞLU)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler