Takip Et

SON DAKİKA

Yahya Kemal Beyatlı'da “Elden Ele İyilik Projesi" sürüyor

11 Mayıs 2017, Perşembe 16:18

     


Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu'nda, öğrencileri çevreye ve topluma karşı duyarlı olmaya hazırlıyor. Bu konuda, hayata geçirdikleri projelerle bu duyarlılık devam ettiriliyor.

Okuldan yapılan açıklamada, 2015-2016 eğitim öğretim yılında Yahya Kemal Bayatlı İlkokulu'nda Suriyeli çocuklara yönelik başlatılan “Elden Ele İyilik Projesi” kapsamında, öğrencilerin çevresine ve topluma karşı duyarlılığını arttırmak, sorumluluk bilincini geliştirmek amacıyla Çocuk Koordinasyon Merkezi Müdürlüğünün “Sevgi Evleri'’nde misafir edilen kimsesiz çocuklara yönelik bir dizi çalışma yapıldı.

Açıklamada, şunlar kaydedildi: "Yaşları 5-12 aralığında bulunan 16 çocuk, öğrencilerimizle piknik organizasyonu ile bir araya geldi; eğlendi ve kaynaştı. Zeka oyunları, hikaye kitap setleri ve kırtasiye ürünlerinin yer aldığı hediyeler Çocuk Koordinasyon Müdürlüğü’ne bağlı evlerde kalan çocuklara dağıtılmak üzere teslim edildi. Çocukların temiz ve bakımlı oldukları; tüm ihtiyaçlarının yerine getirildiğini görmüş olmak bizleri çok mutlu etti. Kampanyamız 5-12 yaş grubu için kıyafet, spor malzemesi, kitap ve kitaplık şeklinde devam edilecek. Desteklerinizi bekler, şimdiye kadar destek veren herkese teşekkür ederiz." (SUAT DENİZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler