Takip Et

SON DAKİKA

Didim Çocuk Akademisi, gazetecileri ağırladı

11 Ocak 2017, Çarşamba 12:38

     


Didim’de faaliyet gösteren Didim Çocuk Akademisi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecileri ağırladı. Akademi öğrencileri de okul gazetesi hazırladı.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Didim Çocuk Akademisi öğrencileri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan gazetecilerin günlerini kutlayarak çiçek verdi. Okulun misafiri olan Denge Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Emin Aydın, Denge Gazetesi Didim Muhabiri Ediz Verdioğlu ve Anadolu Ajansı Didim Muhabiri Bahri Aşık’tan gazetecilerin görevleri ve çalışmaları hakkında bilgi alan Didim Çocuk Akademisi öğrencileri, ayrıca kendilerinin hazırladığı okul gazetesi ile kamera ve fotoğraf makinesini paylaşarak, gazeteyi nasıl hazırladıklarını anlattılar.

Didim Çocuk Akademisi sahibi Eda Demir, okul gazetesini okullarındaki 4-5 yaş grubu öğrencilerinin hazırladığını belirterek, "Gazete; sayılar, hayvanlar, meyveler, müzik aletleri, teknoloji ve araçlar gibi insan yaşamını yakından ilgilendiren konulardan oluştu. Bu konulardaki fotoğrafları gazeteye yerleştirip öğretmenin örnekleriyle konuyu pekiştirdiler" dedi.

Demir, 4-5 yaş grubu öğrencilerin öğretmenin yönlendirmesiyle dergilerde ve gazetelerde gördükleri resimleri keserek gazeteye yerleştirdiklerini ve okul gazetesinin bu şekilde oluştuğunu kaydedere, öğrencilerinin ayrıca kamera ile fotoğraf makinesi hazırladığını ifade etti. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler