Takip Et

SON DAKİKA

Çiçekleri için bahçıvan oldu

11 Ocak 2017, Çarşamba 09:30

     


Çine Öğretmen Fatma Öz Anaokulu Müdürü Fetiye Kaya (61), öğrencilerine doğa sevgisini aşılamak için kazmayı küreği eline aldı, bahçıvan olup okul bahçesine çiçek dikti. Öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu hatırlatan kadın müdür, öğrencileri çiçeğe, öğretmenleri de birer bahçıvana benzetti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine Öğretmen Fatma Öz Anaokulu Müdürü Fetiye Kaya, minik öğrencilerine doğa sevgisi aşılamak için okul bahçesine çiçek dikti. Anaokulu eğitimcilerinin amaçlarının çocukları hayata hazırlamak olduğunu belirten Müdire Fetiye Kaya, “Biz öğretmenler, çocuklarımızın hem anne hem babasıyız. Her yönden onları hayata hazırlamak bizim vazifemiz. Ben çocuklarım için bugün bahçıvan olurum, yarın bir başka kişi. Bu çiçekler ile öğrencilerimize doğa sevgisini aşılayacak, çiçeklerin çevreyi ne kadar güzelleştirdiğini göstereceğiz. Onları ne kadar hayata iyi hazırlamam gerekiyor ise o kadar çok çalışmalıyım. Öğretmenlik çok kutsal bir meslek. Geleceğin büyükleri, öğretmenlerin ellerinde yoğruluyor. Bana yeniden bir hayat verseler, 'Hangi mesleği yapmak istiyorsun' diye sorsalar ben yine öğretmenlik derim” diye konuştu.

“ÇOCUKLAR ÇİÇEK ÖĞRETMENLER BAHÇIVANDIR”

Çine Öğretmen Fatma Öz Anaokulu Müdiresi Fetiye Kaya, öğrencileri çiçeğe, öğretmenleri ise birer bahçıvana benzettiğini söylerken, “Çocuklar çiçek, öğretmenler ise bahçıvanlarıdır. Öğretmenler hayatları boyunca birçok çiçek yetiştirir. Öğretmenler bir bahçıvan misali yetiştirdiği çiçeklerine özenle bakar, filizlenerek büyümesini izler. Çiçeklerinin büyüyüp ışıl ışıl parladığını görmek ise öğretmenlere verilen en güzel hediyedir” dedi.

ÇİÇEKÇİ KADINLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Çine Öğretmen Fatma Öz Anaokulu Müdürü Fetiye Kaya, okul bahçesine diktiği çiçekleri Mutaflar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'ne üye olan ve Aydınlılar için çiçek üreten kadınlardan temin ettiğini belirterek Aydın’ı çiçekleriyle süsleyen kadınlara minik öğrencileri için yapmış oldukları iyilikten ötürü teşekkürlerini iletti. (SEZGİN MADRAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler