Takip Et

SON DAKİKA

Aydın'ın gururu oldu

10 Ocak 2017, Salı 17:12

     


Sultanhisar Atça Mahallesi Hadıloğlu İbrahim Uzunırmak Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Mustafa Kaan Çevik, Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavında 120 soruyu doğru cevaplayarak, Aydın’ın gururu oldu.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Atça Hadıloğlu İbrahim Uzunırmak Ortaokulu 8/A Sınıfı öğrencisi Mustafa Kaan Çevik, 23-24 Kasım’da yapılan TEOG sınavlarında yakaladığı başarı ile okulunun ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün gurur kaynağı oldu. Sultanhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde düzenlenen törende, başarılı öğrenciye plaket ve hediyeler verildi.

TÜM ÖĞRENCİLERE ÖNERİDE BULUNDU

Yakaladığı başarıyı internetten ve cep telefonundan uzak durarak sağladığını söyleyen Çevik, öğrencilere bol bol test çözme önerisinde bulundu. Yakaladığı başarıda öğretmenlerinin ve ailesinin büyük katkısı olduğunu ifade eden Mustafa Kaan Çevik, “Sınavlara bir ay kadar bir süre varken cep telefonu, bilgisayar ve internet hiç kullanmadım. Burada harcadığım zamanı, sürekli test çözerek geçirdim. Tüm öğrenci arkadaşlarımızı da bol bol çözmelerini öneriyorum. Okulumuzun yapımında katkısı olan ve babasının ismini taşıdığı için eski milletvekilimiz Ali Uzunırmak, beni arayıp tebrik etti. Benden banka hesap numarası alıp, tüm öğrencilik hayatım boyunca maddi destek sağlayacağını ifade etti. Kendisine bu düşüncesinden dolayı, başarımda katkıları olan tüm öğretmenlerim ve aileme çok teşekkür ediyorum” dedi.

UZUNIRMAK’TAN MADDİ DESTEK SÖZÜ

Aydın eski Milletvekili Ali Uzunırmak, babasının adını taşıyan okulda büyük başarıya imza atan Kaan Çevik’in tüm eğitim masraflarını karşılamaya hazır olduğunu belirterek, “Hadıloğlu İbrahim Uzunırmak Ortaokulu’nda eğitim gören öğrencilerimizin yıl sonu değerlendirmelerinde, ilk üçe kalanları her yıl aile bütçemden ödüllendiriyorum. TEOG sınavlarında büyük başarı yakalayan Kaan kardeşimi de, ister özel okul isterse devlet okullarında eğitimi boyunca maddi desteğim olacak” diye konuştu.

Okul Müdürü Nevzat Karakaya ve öğretmen Yeliz Bolluk, TEOG sınavına katılan 105 öğrenciden 21’inin 100 puan üstü not aldığını belirtti. Tam puan alan Çevik ile gurur duyduklarını ifade etti. Ayrıca 120, sorunun tamamını doğru cevaplayan Kaan Çevik’in aynı sınıfta eğitim gören kardeşi Yağmur Çevik’in de, 114 soruyu doğru yanıtladığı belirtildi. Mustafa Kaan Çevik için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde gerçekleşen törende, Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Gediz tarafından ödüllendirildi. (ERDAL AYDIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler