Takip Et

SON DAKİKA

41 kere maşallah

9 Haziran 2017, Cuma 16:29

     


Çine'de 41 yıldır eğitim hizmeti veren Çine Anadolu İmam Hatip Lisesin’den mezun olan öğrenciler hep birlikte oruç açarken, iftarın ardından gerçekleştirilen mezuniyet töreninde hüzün ve sevinci bir arada yaşadı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine’de 1976’dan beri eğitim öğretim hizmeti veren Çine Anadolu İmam Hatip Lisesi, 41. eğitim ve öğretim yılını tamamladı. Okulun 34. mezuniyet töreninde mezun olan 49 öğrenci, Ramazan dolayısıyla öğretmenler, davetliler ve aileleri ile birlikte iftar yaptı. İftarda hep birlikte oruç açan davetliler, Çine Müftüsü Mehmet Atay eşliğinde dua etti.

 

DAVETLİLER, DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

İftarın ardından düzenlenen mezuniyet töreninde mezun öğrencilerin söylediği Kuran tilaveti ve şiirler davetlilere duygu dolu anlar yaşattı. Çine Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Bakırcı, herkese hayırlı Ramazanlar diledi.

 

HÜZÜN VE SEVİNÇ BİR ARADA YAŞANDI

Çine Anadolu İmam Hatip Lisesinden mezun olan 49 öğrenci diplomalarını öğretmenlerinin elinden aldı. Hüzün ve sevinci bir arada yaşayan öğrenciler mezuniyet keplerini havaya atarak, mezuniyetlerini kutladı. Etkinliğe Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üsntündağ ve Çine İlçe Şube Müdürü Yıldıray Demir’de katıldı. (SEZGİN MADRAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler