Takip Et

SON DAKİKA

Didim’de emlak danışmanlığı kursu başladı

6 Ekim 2016, Perşembe 15:14

     


Didim’de Emlak Müşavirleri Derneği ile Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen 200 saatlik emlak danışmanlığı kursu başladı.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordinasyonunda Didim Emlak Müşavirleri Derneği’ne üye müşavirlerin yanında çalışan personelin ve irtibatta oldukları alan çalışanlarının eğitimlerinin sağlanması amacıyla düzenlenen 200 saatlik emlak danışmanlığı kursu hakkında bilgi veren Didim Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Osman Coşkun, “Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile yaptığımız işbirliği çalışmasıyla kalifiyesiz olarak emlak alanında çalışan kişilerin, bu mesleği daha bilinçli yapmaları ve hizmet sundukları vatandaşları daha doğru bilgilendirilmeleri sağlanacak, böylece mağduriyetler önlenecektir. Ayrıca yenilenen eğitim programının en büyük önemi, kursiyerlerin kafadan dolma bilgilerle değil, konunun uzmanları tarafından verilen gerçek bilgilerle donatılacak olmasıdır. Dolayısıyla emlak sektörü de bu değişimden payını alarak, daha modern bilgilerle gelişecektir” dedi.

Didim Ticaret Odası konferans salonundaki kursun açılışına, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Şube Müdürü Hanifi Çelik, Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Erel ve Didim Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Osman Coşkun katıldı. (EDİZ VERDİOĞLU)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler