Takip Et

SON DAKİKA

Söke'deki okullar, belediye ekipleri tarafından temizlendi

5 Ekim 2016, Çarşamba 09:26

     


Söke'de belediye ekipleri tarafından eğitim öğretim yılı başında ilçedeki tüm okullarda başlatılan temizlik çalışmaları tamamlandı.

Söke’ye bağlı çevre mahallelerde de yapılan okul temizlikleri kapsamında, kuru ot temizliği ve ağaç budamaları ile badana çalışması da yapıldı. Yapılan çalışmalar, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, okul yönetimleri, mahalle muhtarları ve vatandaşların takdirini kazandı. Eğitim kurumlarına destek veren Söke Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda sürdürdüğü okul temizliklerini Yenikent Nebahat Alpan ve Kemalpaşa İlkokulunda yapılan çalışmalarla tamamladı.

Vatandaşlardan gelen olumlu tepkilerin kendilerini de memnun ettiğini söyleyen Söke Belediyesi Saha Ekipleri Koordinatörü Mehmet Ünsal Bakar; ilçe merkezi ve çevre mahallelerde belirlenen program çerçevesinde çalışmalarının tüm hızıyla süreceğini söyledi. Yenikent Mahalle Muhtarı Mehmet Dikici de okulların yanı sıra, Yenikent Mahallesi'nde bulunan üniversite çevresi başta olmak üzere yapılan temizlik çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ve tüm ekibine teşekkür etti. (BURHAN CEYHAN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler