Takip Et

SON DAKİKA

Söke SYDV’dan bin öğrenciye eğitim yardımı

5 Ekim 2016, Çarşamba 09:07

     


Söke Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ilçe genelinde eğitim gören ihtiyaç sahibi bin öğrenciye, çanta ve kırtasiye yardımında bulunuldu. Yardımlar, Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu tarafından okul müdürlerine teslim edildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

2016-2017 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte okullarda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere yapılan eğitim destekleri de sürüyor. Söke’de Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından okul müdürleri aracılığıyla tespit edilen ihtiyaç sahibi bin ilk ve ortaokul öğrencisine çanta ve kırtasiye yardımı yapıldı. Yardımlar, Söke Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünat Aydın'ın katılımıyla okul müdürlerine teslim edildi.

Okul müdürlerine çanta ve kırtasiyeleri teslim eden Kurtbeyoğlu, "Geçen yıl olduğu gibi bu yılda öğrencilere eğitim desteği vermeye devam ediyoruz. Bu yıl biraz gecikmeli olarak dağıtım yaptık. Burada 500 ilkokul, 500'de ortaokul öğrencisi için çanta ve kırtasiye malzemesi bulunuyor. Malzemeler bize 36 bin lira civarında mal oldu. En uygun olan kırtasiyeden aldık. Öğrencilerimiz güle güle kullansınlar" dedi.

Daha sonra çanta ve kırtasiyeler, öğrenci sayısına göre okul müdürlerine dağıtımı yapıldı. (BURHAN CEYHAN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler