Takip Et

SON DAKİKA

Türkiye birincisi oldu

5 Haziran 2017, Pazartesi 11:09

     


Çine Marmara Koleji’nde eğitim gören 3/A sınıfı öğrencisi Eflal Selma Varhan, ülke genelinde gerçekleştirilen Analiz Türkiye Geneli Deneme Sınavı’nda Türkiye 1.’si oldu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çineli girişimci Öğretmen Şenol Usta’nın ilçeye kazandırdığı ve ilçenin ilk koleji olan Özel Çine Marmara Koleji 2016-2017 eğitim ve öğretim yılı içerisinde ikinci kez Türkiye 1.’sini çıkardı. Geçtiğimiz haftalarda 5. sınıf eğitimi gören İrem Naz Özdemir’in Okulistik Deneme Sınavı'nda tüm sorulara doğru yanıt vererek Türkiye birincisi olması ile adını duyuran Çine Marmara Koleji bu kez adını Analiz Türkiye Geneli Deneme Sınavı ile duyurdu. Çine Marmara Kolejinde 3. sınıf eğitimi gören Eflal Selma Varhan, Türkiye genelinde gerçekleştirilen deneme sınavında 62 bin 360 kişi içerisinden Türkiye birincisi oldu. Eflal Selma Varhan deneme sınavındaki tüm sorulara doğru yanıt verdi.

 

İKİNCİ MUTLULUK

Çine Marmara Koleji'nde düzenlenen törende Türkiye 1’si Eflal Selma Varhan’a Çine Marmara Koleji sahibi Şenol Usta tarafından başarı belgesi, madalyası ve hediyesi takdim edildi. Şenol Usta, bir yıl içerisinde iki Türkiye 1’si çıkarmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. (SEZGİN MADRAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler