Takip Et

SON DAKİKA

Küçük yeteneklere büyüklerinden alkış

5 Haziran 2017, Pazartesi 10:45

     


Yıl sonu gösterisinde sahneye çıkan Efeler Bal Arısı Kreşi ve Gündüz Bakım Evi'nin küçük öğrencileri, sergiledikleri oyunlarla velilerini gururlandırdı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Efeler Bal Arısı Kreşi ve Gündüz Bakım Evi öğrencilerinin hazırladığı yıl sonu gösterisi, Şükran Yıldız Kenter - Şükran Güngör Tiyatro Salonu ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Zeybek oynayarak gösteriye başlayan minik öğrenciler, ailelerinden tam not aldı.

Efeler Bal Arası Kreşi ve Gündüz Bakım Evi, Şükran Yıldız Kenter - Şükran Güngör Tiyatro Salonu ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikle velilerle buluştu. İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlikte Kreş ve Bakım Evi Müdürü Nihat Milletsever, okul öncesi eğitimin çocukların eğitim sürecinde önemli bir başlangıç noktası olduğunu söyledi. Milletsever, konuşmasına şöyle devam etti: “Bizler çocuklarımızı, öz güvenleri gelişmiş, paylaşımcı, sosyal, kendini ifade edebilen bireyler olarak topluma kazandırma çabasındayız. Okul öncesi eğitimde temel amacımız, çocuklara davranış kazandırmaktır. Çağdaş eğitim modelinin aslı da budur. Okul öncesi eğitim, çocuğun yaşamındaki ilk gerçek sosyal deneyimdir. Çocuklarımız, kreş ve anaokulunda öncelikle düzen öğrenirler. Her gün aynı saatte kalkıp aynı düzen içerisinde okula gitmektedirler. Belirli bir saatte yatmayı ve kahvaltı etmeyi öğrenirler. Düzenli ve sürekli arkadaşları olur. Uyum sürecinden sonraki dönem çocuktan çocuğa farklılık göstermekle birlikte bir zaman sonra arkadaşlarını aramaya onlar tarafından aranmaya başlar.”

Konuşmanın ardından sahneye çıkan minik efeler, hazırladıkları gösteriyi sundu. Ailelerinden büyük alkış alan minikler, yıl boyunca hazırlandıkları gösterileri sunmanın mutluluğunu yaşadı. Aileler, çocuklarının ilk gösterisini ölümsüzleştirmek için cep telefonlarıyla kayıt aldı. (ÖZGE SÖNMEZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler