Takip Et

SON DAKİKA

Söke İşletme Fakültesi'nde mezuniyet heyecanı yaşandı

5 Mayıs 2017, Cuma 09:19

     


Söke'de 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı'nda ilk öğrencileri ile buluşan ADÜ Söke İşletme Fakültesi Yönetim Bilişimi Sistemleri ve Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü, ilk mezunlarını verdi. Okulu bitiren 95 öğrenci, düzenlenen törende mezuniyet sevinci yaşayıp kep fırlattı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Fakültenin halk oyunları ekibinin sergilediği Ege yöresi oyunları ile başlayan törende konuşan ADÜ Söke İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Neval Genç, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi olarak 25. yıl coşkusunu ve heyecanını yaşadıklarını söyleyerek, ”ADÜ olarak 71 farklı akademik birim ile Aydın ilinin eğitimdeki marka değeriyiz. Söke İşletme Fakültesi olarak da 2012 yılında başladığımız eğitimde bugün 1116 öğrenciye ulaştık. İki bölümle başlanılan eğitimimizde bölüm sayısı beşe çıkarken her eğitim öğretim yılında üzerine koyarak, gerek bölüm gerekse öğrenci sayısında artış yaşandı” dedi. Mezun olan öğrencilerin ailelerine, çocuklarını kendilerine ve Sökelilere emanet ettikleri için teşekkür eden Dekan Fatma Neval Genç, mezun olan öğrencilere yeni yaşamlarında başarı diledi.

Törende,fakülte bünyesinde gerçekleştirilen etkinliklere destek veren kurum ve kuruluşlara, Söke Kaymakamı Tahsin Kurbeyoğlu ve Belediye Başkanı Süleyman Toyran’a da teşekkür plaketi verildi.

Fakültenin ilk mezunlarının arasında yer alan ve okulu 3.lükle bitiren Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümünden Ali Alvanoğlu’na,ikincilikle mezun olan Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü öğrencisi Damla Ayvaz’a ve birincilikle mezun olan Uluslararası Ticaret Bölümü öğrencisi Hatice Akpınar’a çeşitli hediyeler verilirken birinci Hatice Akpınar, yaptığı konuşmada duygularını paylaştı.

Konuklara lokma ikramın yapıldığı mezuniyet töreninin finalinde, öğrenciler kep fırlatarak mezuniyetlerinin sevincini yaşadılar.

Fakülte bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu, Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Remzi Çengel, Ticaret Borsası Başkanı Deniz Günal, Ticaret Odası Başkanı Haluk Kutlay, Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Refik Karataş, siyasi parti yöneticileri, öğretim görevlileri ve öğrenci yakınları katıldı. (NECATİ MALDAR/DENGE AJANS)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler