Takip Et

SON DAKİKA

Başak Koleji'nden anlamlı sergi

2 Ekim 2016, Pazar 13:00

     


Aydın Özel Başak Koleji, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri anısına "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Milli İradenin Yükselişi" adlı fotoğraf sergisi açtı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Özel Başak Koleji'nin düzenlediği 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Milli İradenin Yükselişi adlı fotoğraf sergisi, ziyaretçilerden yoğun ilgi görerek, büyük beğeni topladı. Başak Koleji Sosyal Bilgiler Zümre Başkanı Güven Soylular, tarihte vatan topraklarının birçok kez işgal edildiğini söyleyerek, verilen mücadeleden bahsetti. Soylular, Kurtuluş Savaşı'nda düşmanlara gereken cevabın verildiğini belirterek, "Atatürk’ün önderliğinde gereken cevabı Kurtuluş Savaşı'nda vermiştik. Aynı şekilde 15 Temmuz gecesi birliğimiz ve bütünlüğümüzü bölmeye çalıştılar. O gün milletimiz ordusuyla, insanıyla tankların altına yatarak ve milli mücadeleyi bir kez daha kazanarak birlik ile beraberliğimizi sağladı" dedi.

“MİLLİ İRADEMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ”

Aydın İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yücel Mavi de 15 Temmuz gecesi milli iradeye darbe vurulmak istendiğini ifade ederek, "Halkımız 15 Temmuz gecesi kendi iradesiyle darbeye engel oldu. Bir daha böyle bir olayın yaşanmaması için demokrasimize ve milli irademize sahip çıkmalıyız. Hassasiyetlerinden dolayı Aydın Özel Başak Koleji'ne 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Fotoğraf Sergisi için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Milli İradenin Yükselişi adlı fotoğraf sergisinin açılışına Aydın İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yücel Mavi, Aydın Özel Başak Koleji Müdürü Nail Ergun, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. (ÖZGE SÖNMEZ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler