Takip Et

SON DAKİKA

Tanınmış diş hekimi koronavirüse yenik düştü

31 Mart 2020, Salı 20:35

     


İzmirli tanınmış dişhekimi Mustafa Oral, Muğla'nın Milas ilçesinde koronovirüs nedeniyle vefat etti. Halen TDB Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı olan, İzmir Dişhekimleri Odası eski Başkanı Oral, bir haftadır tedavi görüyordu.

Manşet Türkiye'nin haberine göre; Sağlık camiasını üzen bir haber Milas'tan geldi. İzmir'in Altıntaş semtinde muayenehanesi olan Dişhekimi Mustafa Oral, koronavirüs vakalarının artması sonrası dişhekimlerinin hizmete ara verdirilmesiyle bir süre önce eşinin memleketi olan Milas'a ziyarete gitti. Burada bir hafta önce rahatsızlanan 68 yaşındaki Mustafa Oral, Milas'ta hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Korona belirtileri gösteren Oral'a testler yapıldı ve pozitif çıktı.

İzmir Dişhekimleri Odası'nın 1988-1994 arası başkanlığını yapan Mustafa Oral bugün Muğla'ya sevkedilirken fenalaştı ve yaşamını yitirdi. Tek çocuğu olan oğlu da kendisi gibi dişhekimi olan Oral'ın ölümü yakınlarını ve dişhekimleri camiasını yasa boğdu. Eşi karantinaya alınan Oral'ın virüsü bir hastasından kaptığı belirtildi. (MANŞET TÜRKİYE)
ÇOK OKUNAN HABERLER
Aydın'da önemli kararlar alındı
Aydın Valisi'nden beklenen açıklama 







 
Son Eklenen Haberler