Takip Et

SON DAKİKA

Belediyeden evlilik öncesi danışmanlık hizmeti

30 Ekim 2014, Perşembe 16:59

     


Muğla’nın Menteşe Belediyesi, evlenecek çiftlere hayatlarının ‘evet’ini söylemeden önce danışmanlık hizmeti veriyor.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Aile toplumun temelidir. Sağlıklı nesillerde, toplumun çekirdeği ailede yetişir. Menteşe Belediyesi olarak bu konudaki duyarlılığımız nedeniyle evlilik öncesi danışmanlık hizmeti vermeye başladık” dedi.

Başkan Gümüş, konuyla ilgili açıklamasında, “Toplumumuzun temelini oluşturan, çekirdeği olan aile, sağlıklı nesillerin ve bireylerin yetiştirildiği bir ocak, bir yuvadır. Sağlıklı nesiller bu yuvada yetişir. Aile ne kadar sağlam ve sağlıklı olursa, toplumumuzda bir o kadar sağlıklı ve sağlam olur. Menteşe Belediyesi olarak bu konudaki duyarlılığımız nedeniyle, Evlilik Öncesi Danışmanlık hizmeti vermeye başladık. Bu hizmetimizde çiftlere; Eğitim, hukuk ve sağlık alanlarında temel bilgilere sahip olmalarına, aile yaşam kalitesinin artmasına ve karşılaşabilecek çeşitli risklere karşı önlem almalarına katkıda bulunmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Menteşe Belediyesi’nden Evlilik Öncesi Danışmanlık Hizmeti almak isteyen çiftler, 02524240048 numaralı telefonu arayabilecek. 







 
Son Eklenen Haberler