Takip Et
  • 30 Eylül 2020, Çarşamba 17:06

Manisa'da çıkan orman yangını kontrol altında

Manisa'nın Gördes ilçesinde, ormanlık alanda dün çıkan yangın 22 saatte kontrol altına alındı. Karayağcı ve Kayacık mahalleleri arasındaki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle dün saat 15.00 civarında başlayan yangına ekiplerin müdahalesi geçe ... haberin devamı için tıklayın

Manisa'nın Gördes ilçesinde, ormanlık alanda dün çıkan yangın 22 saatte kontrol altına alındı. Karayağcı ve Kayacık mahalleleri arasındaki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle dün saat 15.00 civarında başlayan ve 50 hektarlık ormanlık alanın zarar gördüğü yangında, bölgede tarımla uğraşan vatandaşlara ait 10 kadar ev ve ahır kullanılamaz hale geldi. Bazı otomobil ve traktörlerin de yandığı görüldü.  ( Ahmet Bayram - Anadolu Ajansı )

Manisa'nın Gördes ilçesinde, ormanlık alanda dün çıkan yangın 22 saatte kontrol altına alındı. Karayağcı ve Kayacık mahalleleri arasındaki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle dün saat 15.00 civarında başlayan ve 50 hektarlık ormanlık alanın zarar gördüğü yangında, bölgede tarımla uğraşan vatandaşlara ait 10 kadar ev ve ahır kullanılamaz hale geldi. Bazı otomobil ve traktörlerin de yandığı görüldü. ( Ahmet Bayram - Anadolu Ajansı )