Takip Et
  • 27 Temmuz 2021, Salı 13:42

Dünya Motokros Şampiyonası'nın 10. ayak yarışı Afyonkarahisar'da yapılacak

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Dünya Motokros Şampiyonasının (MXGP) İtalya'da yapılması planlanan 10. ayak yarışının 7-8 Eylül'de 'MXGP of Afyon' ismiyle Afyon Motor Sporları Merkezi'nde düzenleneceğini açıkladı. Zeybek, kentteki bir termal ... haberin devamı için tıklayın

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Dünya Motokros Şampiyonasının (MXGP) İtalya'da yapılması planlanan 10. ayak yarışının 7-8 Eylül'de 'MXGP of Afyon' ismiyle Afyon Motor Sporları Merkezi'nde düzenleneceğini açıkladı. Zeybek, kentteki bir termal otelde düzenlendiği basın toplantısında, Afyonkarahisar'ın spor kenti olması için büyük emek harcadıklarını söyledi. Zeybek  (fotoğrafta) burada bir konuşma yaptı. ( Arif Yavuz - Anadolu Ajansı )

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Dünya Motokros Şampiyonasının (MXGP) İtalya'da yapılması planlanan 10. ayak yarışının 7-8 Eylül'de 'MXGP of Afyon' ismiyle Afyon Motor Sporları Merkezi'nde düzenleneceğini açıkladı. Zeybek, kentteki bir termal otelde düzenlendiği basın toplantısında, Afyonkarahisar'ın spor kenti olması için büyük emek harcadıklarını söyledi. Zeybek (fotoğrafta) burada bir konuşma yaptı. ( Arif Yavuz - Anadolu Ajansı )