Takip Et
  • 22 Haziran 2021, Salı 14:05

Turizm sektörü, bu sezon 20 milyon turist bandını aşmayı hedefliyor

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, turizm sektörünün arka arkaya müjdeler aldığını belirterek, "Rusya'nın uçuşlara izin kararı aynı anda etkisini gösterdi. Türk sahillerine müthiş talep oldu. Hava trafiğimiz ... haberin devamı için tıklayın

Türkiye'nin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı aşılamada başarılı performans göstermesinin ardından kısıtlamaların kaldırılmasıyla turizm sektörün de canlılığın artması bekleniyor. Turizmciler bu sene turist sayısının artarak 20 milyon bandını aşmasını bekliyor. İzmir'in Foça İlçesindeki oteller de yerli ve yabancı turistleri  ağırlıyor. ( Mahmut Serdar Alakuş - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı aşılamada başarılı performans göstermesinin ardından kısıtlamaların kaldırılmasıyla turizm sektörün de canlılığın artması bekleniyor. Turizmciler bu sene turist sayısının artarak 20 milyon bandını aşmasını bekliyor. İzmir'in Foça İlçesindeki oteller de yerli ve yabancı turistleri ağırlıyor. ( Mahmut Serdar Alakuş - Anadolu Ajansı )