Takip Et

SON DAKİKA

Nikahlarından 9 yıl sonra telli duvaklı gelin oldu

17 Ekim 2016, Pazartesi 14:07

     


İzmir'de kaçarak evlenen Ömre ve Gökhan Ateş çifti, nikahlarından 9 yıl sonra gelinlik ve damatlık giyerek, çocuklarının da katılımıyla düğün yapmanın mutluluğunu yaşadı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)      

Yeşilyurt semtinde berberlik yapan Gökhan Ateş, 10 yıl önce bir arkadaşı aracılığıyla Ömre Durmuş ile tanıştı. Kızın ailesinin o dönem karşı çıkmasına karşın kaçarak evlenmeye karar veren çift, 15 Mayıs 2007'de nikah kıydı.

Ekonomik sıkıntılar ve ailelerin tepkisi nedeniyle düğün yapamayan çift, Ankara'ya yerleşti. Ceylin (4) ve Ceren (2) isminde iki çocukları bulunan çiftin düğün hayali, yıllar sonra gerçek oldu.

Evlendikleri dönemden bu yana konuşmadıkları ailesine düğün yapacakları haberini veren Ömre Ateş, babası Ömer Durmuş'un da desteğini aldı.

Düğün günü eşini gelin arabasıyla kuaföre götüren Gökhan, eşinin gelin ayakkabısını da kendisi giydirdi. Bornova'daki Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'nda düğün fotoğraflarını çektiren çift, gelin arabasının önünü kesen çocuklara bahşiş vermeyi ihmal etmedi.

Düğün hazırlıklarının ardından gelinlikle babaevine gelen Ömre Ateş'e, babası Ömer Durmuş gelin kuşağı taktı. Buradan ayrılırken 4 yaşındaki Ceylin'in annesinin başına şeker atması, aileye duygulu anlar yaşattı.

Konvoyla gittikleri düğün salonuna çocuklarıyla giren çift, alkışlar eşliğinde ilk danslarını yaptı. Düğün pastası kesip birbirine ikram eden genç çift, çocukları, aileleri ve dostlarıyla eğlendi.

"HAYALİM GERÇEK OLDU"

Gelin Ömre Ateş, bugünün kendisi için ayrı bir anlamı bulunduğunu, çok mutlu olduğunu söyledi.

Çocukluğundan beri düğününü hayal ettiğini anlatan Ateş, "Bir arkadaşımın evine düğün hazırlıklarına yardımcı olmak için gitmiştim. Dönüşte eşime biraz söylenmiştim 'Herkes düğün yapıyor, sen yapmadın' diye. Eşim de düğün yapmaya o zaman karar vermiş. Bir gün 'Düğün yapacağız' dedi, inanmadım, çok mutlu oldum." dedi.

Ateş, "Düğünü duyanlar farklı tepkiler verdi. Kimisi çok sevindi. '9-10 yıl sonra düğün olur mu? Sizin 2 çocuğunuz var' diyenler oldu. Babamın da içinde düğün yapmak büyük bir ukdeydi. Hayalim gerçek oldu." ifadelerini kullandı.

Düğünlerinde çocuklarının da bulunmasının ayrı mutluluk olduğunu belirten Ateş, "Küçükken anneme 'Beni düğününüze niye çağırmadınız, size küstüm' diyormuşum. Çocuklarım böyle bir şey diyemeyecek, hep beraber düğün yapıyoruz." diye konuştu.

Damat Gökhan Ateş ise eşinin mutluluğunun kendisi için çok önemli olduğunu söyledi.

Eşinin hayalini gerçekleştirmenin ve geç de olsa damatlık giymenin sevincini yaşadığını dile getiren Ateş, şunları kaydetti:

"Kaçarak evlendik, ekonomik durumumuz da iyi olmadığı için düğün yapamamıştık. Eşim her fırsatta 'Beyaz gelinliği giymek çok istiyordum' diyordu. Düşündüm, taşındım, eşim ve ailesi mutlu olsun diye, bir gece karar verdim. Eşim duyduğunda mutluluktan havaya uçtu. Bizim gibi insanlar varsa geç de olsa düğünlerini yapsınlar." (TEZCAN İKİZLER – AA)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler