Takip Et

SON DAKİKA

Kızını öldürüp intihar etti

15 Temmuz 2015, Çarşamba 16:15

     


Manisa'nın Alaşehir ilçesinde cinnet getiren bir baba, 14 yaşındaki kızını av tüfeğiyle vurduktan sonra intihar etti. Olay, aile yakınlarının eve gelmesiyle ortaya çıktı.

Alaşehir'in Delemenler mahallesi Ortahan semtinde oturan Eray Uslu (33), önce kızı Feride Uslu (14)'yu av tüfeğiyle sırtından vurdu, sonra intihar etti. Dün saat 17.00 sıralarında meydana geldiği tahmin edilen olay bu sabah 09.00'da cinnet getiren Eray Uslu'nun Alaşehir merkezde oturan babası Şükrü Uslu'nun oğlunun evine gelmesiyle ortaya çıktı. Şükrü Uslu, oğlunun evinin kapısını açınca korkunç manzarayla karşılaştı. Uslu, durumu hemen jandarmaya bildirdi. Olay yerine çağrılan Cumhuriyet Başsavcısı ve olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, olayın dün saat 17.00 sıralarında meydana geldiği, komşu olmaması nedeniyle silah sesini duyan olmadığı belirtildi.

Feride Uslu’nun dedesi Şükrü Uslu, Alaşehir'de oturduğunu belirterek "Bu sabah oğlumun yanına gezmeye gelmiştim. Evden ses gelmedi, kapıyı açtığımda, oğlum ve torunumu yerde cansız yatarken buldum. Jandarmaya haber verdim neden yaptı anlayamadım" dedi.

Anne Şengül Barut da, "Ben kızımla zaman zaman görüşüyordum, bu yıl liseye gidecekti. Çok başarılı bir çocuktu. Babası bana kıydı, benden ayrıldı kızıma neden kıydı anlayamadım" şeklinde konuştu.

33 yaşında hem kızına hem de kendi canına kıyan Eray Uslu'nun tarımla uğraştığı, 14 yaşındaki Feride Uslu'nun bu yıl Delemenler Ortaokulunu bitirdiği öğrenildi. Savcılık, cenazeleri İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderdi. (İHA)







 
Son Eklenen Haberler