Takip Et

SON DAKİKA

Kahramanıyla buluştu! "Yaşıyorsam, bunu ona borçluyum"

13 Mart 2018, Salı 16:06

     


İzmir Basmane'de çıkan otel yangınında 4 kişi yaralanmıştı. Pencereden düşen ve otelden aşağı atlayan 2 kadının görüntüleri herkesin yüreğini ağzına getirmişti. Otel penceresinden düşerken görüntülenen Belarus uyruklu Inna Blokna'yı, Adnan Bilgiç'in havada yakaladığı ortaya çıktı. Blokna, otopark görevlisi Bilgiç için "Büyük bir kahramanlık örneği gösterdi. Yaşıyorsam bunu ona borçluyum. Her zaman kardeşim olarak kalacak" dedi. Öte yandan genç kadını kurtaran Bilgiç'in korsan otoparktan cezaevine gireceği öğrenildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İzmir'in Konak ilçesi Basmane semtinde bir otelde çıkan yangında can pazarı yaşanmıştı. Yangın sırasında alevlerden kurtulmak için yan odaya geçmeye çalışan Belarus uyruklu Inna Blokna dengesini kaybedip 6. kattan aşağı düşmüştü.

 

Blokna, bu sırada, tellere temas ettikten sonra beton zemine düşeceği sırada kendisini otopark görevlisi Adnan Bilgiç yakaladı. Bilgiç, "Adını sonradan öğrendiğim Inna yan binaya geçmek isterken düşeceğini hissettim. O an önümde olan bir kişiyi iteleyip ellerimi açarak onu tutmaya çalıştım" dedi.

 

'KARDEŞİM OLARAK KALACAK'

Belarus uyruklu Inna Blokna ile onu havada yakalayarak ölümden kurtaran 3 çocuk babası Adnan Bilgiç (40) bir araya geldi.

 

Yeni Asır gazetesinin haberine göre kendisinin hayatta kalmasını sağlayan kişiyi karşısında gören genç kadın Bilgiç'e, "Sana minnettarım, hayatımı kurtardın" diyerek teşekkür etti.

 

İNSANLIK ÖRNEĞİ

Blokna, kendisini kurtaran Adnan Bilgiç için şunları söyledi:

 

"Sonsuz teşekkür ederim. Büyük bir kahramanlık örneği gösterdi. O bundan sonra her zaman için hafızamda kahramanım olarak yaşayacak. Bugün yaşıyorsam ve engelli kalmadıysam kesinlikle Adnan kardeşimize borçluyum.

 

Ben yukarıdayken herkes seyredip kameraya çekiyordu ama Adnan büyük bir insanlık örneği gösterdi. Ben düşerken elleriyle beni tutması gerçek bir kahraman olduğunun göstergesi. Bundan sonraki hayatımda Adnan Bilgiç benim her zaman kardeşim olarak kalacak. Adnan'ın cezaevine gireceğini öğrendiğim için ayrıca çok üzüntülüyüm. Bir an önce cezasını çekip yanımıza gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum."

 

'İYİ Kİ KURTARDIM ÇOK HUZURLUYUM'

Adnan Bilgiç ise şunları söyledi: "Bir can kurtarmak çok güzel. Otelde onu karşımda sapasağlam görünce, güler yüzünü görünce çok mutlu oldum. Bana teşekkür etmesi ve minnet duyması en güzel servet, en güzel mutluluk. İyi ki kurtardım şimdi çok huzurluyum, cezamı çekerken bile bir kişinin gözündeki ve kalbindeki ışıltıyı mutluluğu gördüğüm için çok iyiyim." (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler