Takip Et

SON DAKİKA

EGF Genel Kurulu yapıldı

12 Aralık 2016, Pazartesi 15:47

     


Ege Gazeteciler Federasyonu’nun olağan genel kurul toplantısında, Mehmet Abdioğulları yeniden genel başkanlığa seçildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Ege illerindeki gazeteci meslek örgütleri tarafından 2014 yılında kurulan ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun kurucuları arasında yer alan Ege Gazeteciler Federasyonu (EGF), olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi.

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı ve Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sefa Özdemir’in de katıldığı kongrede konuşan EGF Genel Başkanı Mehmet Abdioğulları, Ege’de gazetecilik mesleğinin güçlenmesi ve bölgedeki gazetecilerin saygınlığının ve mesleki birlikteliğin artması için çalışmalar yaptıklarını ve bu yöndeki çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

32 delegeden 27’sinin katılımı ile gerçekleştirilen genel kuruldaki seçimlerde Mehmet Abdioğulları yeniden EGF Genel Başkanı seçilirken, Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: İhsan Tunçoğlu Genel Başkan Vekili, Sezer Küçükkurt Sayman, Mehmet Aydın Genel Sekreter. Adem Erdağı, Cem Kaytan, Gökhan Aytaç, Hürmüz Seda Köktener, Salih Kılınç Mesut Bölük ve Mehmet Akgül Genel Başkan Yardımcısı oldu. (HABER MERKEZİ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler