Takip Et
  • 6 Şubat 2017, Pazartesi 18:27

Kiraz’da çocuk yaşta evlilik iddiaları

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ekipleri, çocuk yaştakilerin kaçtığı ve evlendirildiği iddia edilen İzmir'in Kiraz ilçesinin Olgunlar ile Sırımlı mahallelerinde ev ev gezerek durum tespiti ve bilgilendirme çalışması yapıyor. Olgunlar Mahallesi'nde 83 gün ... haberin devamı için tıklayın

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ekipleri, çocuk yaştaki kız ve erkeklerin kaçarak evlendirildiği iddia edilen İzmir'in Kiraz ilçesi Olgunlar ve Sırımlı mahallelerinde ev ev gezerek durum tespiti ve bilgilendirme çalışması yaptı. Olgunlar Mahallesi'nde 83 gün boyunca kayıp olan 15 yaşındaki Ş.A'nın Aydın-Nazilli yolu üzerindeki bir evde bulunması üzerine gündeme gelen "çocuk yaşta evlilik iddiaları" üzerine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile jandarma ve Kiraz Belediyesi ekipleri bölgede ortaklaşa eğitim ve bilgilendirme çalışmaları başlattı.  ( Mahmut Serdar Alakuş - Anadolu Ajansı )

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ekipleri, çocuk yaştaki kız ve erkeklerin kaçarak evlendirildiği iddia edilen İzmir'in Kiraz ilçesi Olgunlar ve Sırımlı mahallelerinde ev ev gezerek durum tespiti ve bilgilendirme çalışması yaptı. Olgunlar Mahallesi'nde 83 gün boyunca kayıp olan 15 yaşındaki Ş.A'nın Aydın-Nazilli yolu üzerindeki bir evde bulunması üzerine gündeme gelen "çocuk yaşta evlilik iddiaları" üzerine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile jandarma ve Kiraz Belediyesi ekipleri bölgede ortaklaşa eğitim ve bilgilendirme çalışmaları başlattı. ( Mahmut Serdar Alakuş - Anadolu Ajansı )