Takip Et

SON DAKİKA

Tabut açıklaması

3 Nisan 2020, Cuma 16:13

     


Sosyal medyada vatandaşlar arasında korku ve tedirginlik yaratan Muğla Büyükşehir Belediyesine ait eski otogarda bulunan tabutlarla ilgili açıklama Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesine ait eski otogar alanında bulunan tabutlar, sosyal medyada tedirginlik yaratmış, vatandaşların aklına ‘Coronavirüs için mi Muğla’ya getirildi’ sorusunu getirmişti. Konuyla ilgili Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden açıklama yapıldı.

Tabutlar, Büyükşehir Belediyesinin görev ve sorumlulukları kapsamında havayolu ile şehir dışına gönderilen cenazelerin nakli esasında kullanılmakta olduğu ifade edilen açıklama şu şekilde;

“Muğla Büyükşehir Belediyesine ait eski otogar alanında bulunan tabutlar, yazılı ve görsel basınının yanı sıra sosyal medya mecralarında yer almış bu nedenle konu hakkında açıklama gereği doğmuştur. Tabutlar, Büyükşehir Belediyemizin görev ve sorumlulukları kapsamında havayolu ile şehir dışına gönderilen cenazelerin nakli esasında kullanılmakta olup belediyemize tekrar iadesi bulunmamaktadır. Bu yüzden ihtiyaç oldukça rutin tedarikler yapılmaktadır. Söz konusu malzemeye ilişkin son tedarik 24.02.2020 tarihinde yapılmış ve ilgili alanda kullanıma hazır şekilde muhafaza edilmektedir. İçinden geçtiğimiz bu zor ve hassas günlerde kamuoyunu olumsuz etkileyebilecek konularda resmi ve doğru bilgi alınmadan bilgi paylaşımı yapılmaması gerektiğini hatırlatır sağlıklı günler dileriz.” (HABER MERKEZİ)
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
Aydın'da o ilçeye giriş kapatıldı
Aydın'ın sevilen berberi hayatını kaybetti







 
Son Eklenen Haberler