Takip Et

SON DAKİKA

Aydın’da ruhunuz, Atlı Bahçem’de dinlenecek

29 Ocak 2024, Pazartesi 14:47
Son güncelleme: 29 Ocak 2024, Pazartesi 14:55

     


Aydın’ın Efeler ilçesinde hizmet veren ‘Atlı Bahçem Serpme Kahvaltı ve Kır Bahçesi’ muhteşem doğasıyla misafirlerini ağırlıyor.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Aydın’ın Efeler ilçesinde yaklaşık 4 yıl önce hizmete açılan Atlı Bahçem Serpme Kahvaltı ve Kır Bahçesi, sakin ortamıyla ruhunuzu dinlendirirken serpme kahvaltı ve mangal hizmetiyle kendinizi evinizde gibi hissedeceksiniz.

Yaklaşık 4 yıl önce pandemide eşiyle birlikte bu işe başlamaya karar verdiklerini söyleyen evli ve iki çocuk annesi Burcu Yavuz, “Zaten kendimiz çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşıyoruz. Kendi erik bahçemizi bu şekilde değerlendirdik. Şuan da piknik alanı, çay bahçesi, at binme gibi hizmetlerimiz mevcut. Pandemiyle birlikte böyle bir karar aldık. Hem ailecek burada yaşıyoruz. Evimiz her şeyimiz burada. Burada huzurlu ve keyifli bir şekilde yaşıyoruz”

“TÜM ÜRÜNLERİMİZ DOĞAL”

Sundukları hizmetlerden söz eden Burcu Yavuz, “Kahvaltıda kendi yaptığım ürünleri sunuyorum. Reçel, bazlama, zeytin, peynir gibi ürünler kendime ait hazır gıdalardan uzak durmaya çalışıyorum. Sabah 10:00’da kahvaltımız başlıyor, saat 13:00’e kadar devam ediyor. Öğleden sonra mangal sistemine geçiyoruz. Et ve ekmeğinizi getirip mangal kiralayabiliyor müşterilerimiz. Atıştırmalıklarımız mevcut en çok tercih edilen genelde köy kızartması oluyor. Yerimiz Efeler’de Hayvan pazarının orada. At binmek isteyen, kahvaltı ya da mangal ve kızartma yemek isteyenleri yerimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı. (SELİME AYDEMİR)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler