Takip Et

SON DAKİKA

“Yöresel ürünlerle gün boyu kahvaltı imkanı sağlıyoruz”

13 Ocak 2024, Cumartesi 15:02
Son güncelleme: 13 Ocak 2024, Cumartesi 15:23

     


Aydın’ın Efeler İlçesi’nde hizmet veren Mayroka Kahvaltı ve Peynir Evi İşletmecisi Ayşe Aksoy, Aydın’ın önemli bir gastronomi ihtiyacını giderdiklerini belirterek, “Tamamı yöresel ürünlerden oluşan gün boyu kahvaltı imkanı sağlıyoruz. Kahvaltıda tattığınız tüm ürünlerden de dilediğiniz kadar satın alabiliyorsunuz” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydınlı kadın işletmeci Ayşe Aksoy, kendisi ve misafirleri için dilediğinde kahvaltı yapacak mekan bulamadığı için hep bu hizmetin hayalini kurduğunu söyledi. 2 çocuk annesi Aksoy, 1 yıl önce bu hayalini gerçekleştirerek müşterilerine hizmet vermeye başladığını dile getirdi.

“TÜM ÜRÜNLERİMİZ YÖRESEL VE DOĞAL”

İsteyene doğal açık alanı, dileyene de otantik dekorlu kapalı alanıyla tamamı yöresel ve doğal ürünlerle hizmet verdiklerini belirten Mayroka Kahvaltı ve Peynir Evi İşletmecisi Ayşe Aksoy, “Yıllardır böyle bir iş yeri hayalimdi ve hayalimi gerçekleştirerek bir yıldır hizmet veriyoruz. Burada gün boyu kahvaltı imkanı sunuyoruz. Kahvaltıdaki ürün çeşitlerimizden zeytinlerimizin hepsi doğal ve Milas Çomak dağından elde edilen ürünler. Oradaki kadınlara yaptırıyorum bu zeytinleri. Delice zeytin türümüz çok çok ilgi görüyor. Çünkü bu delice zeytini aynı zamanda bir şifa kaynağı. Peynirlerimizin hepsi özel ve burada gördüğünüz her ürün doğal ve en iyisi olarak sunmaya çalışıyoruz. Reçel çeşitlerimizi kendimiz yapıyoruz. İncir reçelimiz, beyaz kiraz reçelimiz, acı biber reçeli, süt reçeli, cevizli süt reçeli başta olmak üzere her ürünün reçeli bulunmakta. Kahvaltı seçeneğimiz oldukça zengin sıcakları sayacak olursak kızartmamız, pişi, börek, yaprak sarma, tereyağlı sahanda yumurta, sucuk ve hellim ızgara gibi birçok çeşidimiz mevcut” açıklamasını yaptı.

“YEDİĞİNİZ TÜM ÜRÜNLERDEN SATIN ALABİLİRSİNİZ”

Aydın’da gastronomi alanında büyük bir eksikliği gidermenin mutluluğunu yaşayan Aksoy, “Kahvaltı ürünleri dışında içli köftemiz, kendi yaptığımız çok lezzetli mantımız bulunmakta. Kahvaltı hizmetimiz sabah 09:00’da başlayıp, saat 17:00’ye kadar devam ediyor. Böylelikle gün boyu kahvaltı hizmeti veriyoruz. Aynı zamanda burada kahvaltı esnasında yediğiniz tüm ürünlerden dilediğiniz kadar satın alabiliyorsunuz. Bunların yanı sıra doğal yumurta, ceviz ve badem türlerimizde bulunmaktadır” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler