Takip Et

SON DAKİKA

Çeyrek asırlık hizmet ödüllendirildi

13 Ocak 2024, Cumartesi 11:47
Son güncelleme: 13 Ocak 2024, Cumartesi 16:39

     


Aydın’ın Efeler ilçesi Kuyulu Mahallesi İmam Hatibi İbrahim Çobanyıldız, 26 yıldır hizmet ettiği mahalledeki görevinden ayrıldı. Mahalle halkı imam Çobanyıldız’a kendilerine olan katkısından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Efeler Kuyulu Mahallesi halkı, 26 yıldır mahallelerinde hizmet veren İmam Hatibi İbrahim Çobanyıldız ile birlikte son Cuma namazını kıldı. Mahalle halkı tarafından çok sevilen Çobanyıldız için Cuma namazı öncesi Efeler İlçe Müftüsü Mehmet Yorulmaz tarafından plaket takdim edildi. Kuyulu’da oturan Cemal Gündüz ve Keşkekçi Hülya olarak bilinen Hülya Yardımcı öncülüğünde organize edilen programda konuşan İlçe Müftüsü Yorulmaz, “Meslek hayatım boyunca bir mahalle veya köye 26 yıl hizmet eden bir kişiye ilk defa plaket takdim ediyorum. İbrahim beye vermiş olduğu emeklerden dolayı mahalle halkı adına teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

İmam Hatip İbrahim Çobanyıldız ise, mahalle halkı tarafından bu şekilde uğurlanmanın kendisi için gurur verici olduğunu ifade ederek emeği olan herkese teşekkür etti.

İbrahim Çobanyıldız’a vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ileten Kuyulu Camii Derneği Başkanı Cemal Gündüz, “İmamımız İbrahim Çoban Yıldız, Kuyulu’ya 26 yıldır hizmet verdi . Kendisinden Allah razı olsun, üzerimizde çok hizmeti var. Çocuk ve kadınlar için sürekli Kur’an kursları açıp buralarda eğitim verdi, herkes tarafından çok sevilen sayılan bir kişi bundan sonraki gidecek olduğu yerde başarılarının devam etmesini diliyorum” dedi.

Mahalle halkından Mehmet Patlak, “İmamımız ben çocukken geldi mahallemize. Sevdiğimiz bir insan, hem abimiz hem arkadaşımız gibiydi. Çocuklarımıza güzel örnek oldu. Mahallemizde herkesi Kur’an okumaya teşvik etti, sure okumayı bilmeyen kimse kalmadı diyebiliriz. Sevdiğimiz bir hocaydı keşke devam etseydi ama nasip böyleymiş her şeyin vakti zamanı gelince emekli olunuyor ama hocamız çok seviyorduk” ifadelerini kullandı. (SELİME AYDEMİR)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler