Takip Et

/>

SON DAKİKA

Dinçler Grup elektrikli şarj hizmetine de başladı

2 Şubat 2024, Cuma 16:56

     


Aydın ve Muğla bölgesinde maden, inşaat ile akaryakıt sektörlerinde hizmet veren Dinçerler Grup, Çine’de bulunan 2 ayrı akaryakıt istasyonunda elektrikli araçlar için hızlı şarj hizmeti de vermeye başladı.

Aydın Muğla Karayolu’nda Çine İlçesi Ünlüce ve Bucak mahallerinde bulunan 2 ayrı akaryakıt istasyonu ile hizmet veren Dinçler Grup, kullanımı gün geçtikçe artan elektrikli araç sürücüleri için hizmet ağını genişletti. Firma, araç sürücülerinin 20 dakika içinde şarj edebilecekleri 300 kW güce sahip DC üniteler ile hizmet vermeye başladı.

“ELEKTRİKLİ ARAÇLARIN İHTİYAÇLARI İÇİN BİZDE İSTASYONLARIMIZDA ŞARJ DOLUMU ALANLARI KURDUK”

Dinçler Grup olarak 2011 yılından buyana Aydın-Muğla Karayolu’ndaki akaryakıt istasyonları ile hizmet verdiklerini belirten firma yöneticisi Mehmet Şirin Dinç, “Sel Madencilik bünyesinde bu bölgede 2 akaryakıt istasyonumuz ile hizmet veriyoruz. Ülkemizde ve bölgemizde kullanımı oldukça artan elektrikli araçların ihtiyaçları için bizde istasyonlarımızda şarj dolumu alanları kurduk. En yüksek teknoloji olacak şekilde 300 kw DC hızıyla 20 dakikada şarjını fulleyebilecek bir sistem kurduk” dedi.

“EN İLERİ TEKNOLOJİ VE EN HIZLI ŞEKİLDE HİZMET VEREN TEK İSTASYON BİZİZ”

Hizmet verdikleri lokasyonun özellikle turizm bölgesine giden vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde kullanıldığını dikkat çeken Dinç, “Buradan Marmaris, Bodrum, Fethiye gibi tatil bölgelerine özellikle yaz aylarında yoğun geçişler oluyor. Bizim de amacımız bu yolu kullanan araçlara hizmet vermek. Biz bu elektrikli şarj istasyonlarını bir hafta önce hizmete sunduk. Gelen müşterilerimizden çok güzel tepkiler alıyoruz. Çünkü, İstanbul'dan Bodrum'a veya Marmaris'e gitmek isteyen kişi daha yola çıkmadan önce, ‘güzergahta bu hizmeti veren lokasyon var mı?’ diye inceliyor. Çünkü diğer türlü yola çıkamıyor. Bizde bu anlamda bölgede eksiklik olduğunu bildiğimiz için ve halkın mağdur olmaması için bu şarj istasyonlarımızı kurduk. Çine bölgesi sınırlarında en ileri teknoloji ve en hızlı şekilde hizmet veren tek istasyon biziz” ifadelerini kullandı.

“SON DÖNEMLERDE ŞARJ İSTASYONLARININ SAYISI ARTIYOR”

Elektrikli aracını şarj eden Aytekin Koçyiğit isimli sürücü, verdikleri hizmet için Dinçler Guruba teşekkür ederek, “Turgutlu'da yaşıyorum, Marmaris'te bir işimiz var onun için gidiyoruz. Buraya kadar şarjımız getirdi ve şarj ihtiyacı hissettik ve burada da aracımızın şarj ihtiyacını karşılıyoruz. Ben yaklaşık 6 aydır elektrikli araç sahibiyim. Bu elektrikli araçlar oldukça ekonomik ve konforlu. Araç kullanmaya başladığım ilk dönemde şarj dolumu için sorun yaşayabiliyorduk ama son dönemlerde şarj istasyonlarının sayısı artıyor. Uygulamadan baktığımızda burada hızlı şarj dolumu yapabileceğimi gördüm ve biz de seyahat planımızı ona göre yaptık. Uygulama üzerinden seyahat planı yaptığımız için o nedenle sorunsuz şekilde yolculuğumuza devam edeceğiz” açıklamasını yaptı. (ERDAL AYDIN)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler