Takip Et

/>

SON DAKİKA

Savaş: Bugün akşam tarihi bir başarıya imza atacağız

31 Mart 2024, Pazar 13:26
Son güncelleme: 31 Mart 2024, Pazar 15:33

     


AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş oyunu eşi Nilay Savaş ile birlikte kullandı. Savaş, seçim sonuçların hayırlı olmasını temenni ederek “Bugün akşam tarihi bir başarıya imza atacağız” dedi.

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş oyunu, Efeler Sosyal Bilimler Lisesi’nde bulunan 2207 numaralı sandıkta kullandı. Mustafa Savaş’ın oy kullanmak için geldiği okulda, AK Parti MKYK Üyesi Umut Tuncer, AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten ile AK Parti Efeler İlçe Başkanı Oğuz Kendirlioğlu da eşlik etti.

“SANDIKTAN GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN ÇIKACAĞINI İNANCIM”

Oy kullanmak için sıralarını bekleyen Mustafa ve Nilay Savaş çiftti, oy kullanmak için gelen yaşlı ve engelli kadına sıralarını vererek nezaket örneği sergiledi. Oy kullanma işleminin ardından kısa bir açıklama yapan Mustafa Savaş, “Demokrasi Şehidimiz merhum Başbakanımız Adnan Menderes’in emaneti olan şehrimiz için tarihi seçime gidiyoruz. Yaklaşık üç ay süren seçim süreci büyük olgunlukla şehrimizde geçirdik. Demokrasi şöleni içerisinde seçim şölenini hep birlikte ve hep beraber yaşadık. Yerel yönetim anlamında mahrum olan şehrimizin de hizmetlerinin giderilmesi noktasında çözüm noktalarını hemşehirilerimize anlattık. Şehrimizin büyümesi, gelişmesi adına yapacaklarımızı ve projelerimizi anlattık. Ben sandıktan gerçek belediyeciliğin çıkacağını inancım tam ve Aydın’ımız şaha kalkacak yeni bir sayfaya aralayacaktır önümüzdeki dönem. Bugün akşam tarihi bir başarıya imza atacağız. Kayıp yılları telafi edeceğimiz, önümüzdeki dönem olacak ve aynı zamanda o kronik sorunları çözdüğümüz gibi, şehrimizin büyümesi gelişmesi adına da önümüzdeki dönem önemli işlere imza atacağız. Gelişen, büyüyen Türkiye’den daha fazla pay alması adına işler yapacağız önümüzdeki dönem. Demokrasimiz adına Aydın’ımız adına seçimlerin hayırlı ve uğurlu olması diliyorum” sözlerine yer verdi. (ERDAL AYDIN)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler