Takip Et

/>

SON DAKİKA

Savaş’tan Aydın'a 3 yeni proje

17 Şubat 2024, Cumartesi 11:08
Son güncelleme: 17 Şubat 2024, Cumartesi 15:23

     


AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Efeler İlçesi’ndeki 3 ayrı projesini açıklayarak, “Aydın’a yeni yaşam alanları kazandırmayı amaçlıyoruz” dedi.

Efeler İlçesi’nde yapacak olduğu 3 projeyi paylaşan AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, yeni yaşam alanları oluşturulacağını ve spora erişimin kolaylaşacağını ifade etti.

“GÜZELLER GÜZELİ MEMLEKETİMİZ İÇİN NE YAPSAK AZ”

Öncelikle depreme dayanıksız olduğu için yıkılan Adnan Menderes Stadyumu alanı için yapacakları proje hakkında açıklama yapan Mustafa Savaş, “Deprem riski nedeniyle yıkılan stadyumun yerine yapacağımız, Aydın’ın spor ihtiyacını karşılayacak yeşil alanlara sahip olması adına tasarladığımız Atatürk Parkı’nda hemşehrilerimizin hizmetine sunacağımız çeşitli aktiviteler bulunuyor. İki basketbol sahası. İki tenis kortu. İki halı saha. 65x95 ölçülerinde bir ve iki nolu saha ve tribünleri. Modern soyunma odaları. Kapalı otopark. Spor kulüplerine ait sivil toplum kuruluşlarına tahsisli ofisler. Yeşil alanlar. Yürüyüş, koşu ve dinlenme alanları. Güzeller güzeli memleketimiz için ne yapsak az” ifadelerini kullandı.

“YENİ STADYUMUMUZDA SÜPER LİG HEYECANI YAŞAMAYI UMUT EDİYORUM”

“Şehrimizin ihtiyaç duyduğu yeni Adnan Menderes Stadyumu’nu bir an önce sporcularımızla buluşturmak için gün sayıyoruz” diyen Savaş, “15.000 kişi kapasiteli yeni stadyumumuz, otogarın hemen arkasına inşa edeceğimiz, herkesin rahatça ulaşım sağlayabileceği bir konumda planladık. Bu projemiz coşkulu Aydın taraftarımıza ev sahipliği yapacak. Modern ve akıllı tasarımlarla donatılmış yeni stadyumumuzda süper lig heyecanı yaşamayı umut ediyorum” sözlerine yer verdi.

“AYDIN OLARAK YAŞAYACAĞIMIZ COŞKU DOLU GÜNLERİMİZE ÇOK AZ KALDI”

Savaş, 3. Projesi hakkında ise şu sözlere yer verdi;

“Aydın olarak yaşayacağımız coşku dolu günlerimize çok az kaldı. Aydın’da spor yapmayan vatandaşımız kalmasın istiyoruz. Bu düşünceyle yola çıktığımız ve içerisinde çeşitli spor branşlarına ait antrenman salonları bulunan kapalı spor salonumuzu, 3.500 kişiyi ağırlama kapasitesinin yanı sıra sahip olduğu gelişmiş ekipmanlarla vatandaşlarımızın hizmetine sunuyor, Aydın’da spor kültürünü güçlendirmeyi, Aydın’a yeni bir yaşam alanı kazandırmayı amaçlıyoruz.

Salonumuz ve sahip olduğu imkanlar sayesinde siz hemşehrilerimizin spora erişiminin önünü açacağız.” (ERDAL AYDIN)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler