Takip Et

/>

SON DAKİKA

Çerçioğlu’na “Bilboard” tepkisi

17 Şubat 2024, Cumartesi 12:48
Son güncelleme: 17 Şubat 2024, Cumartesi 13:02

     


Demokrat Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turgut’tan Özlem Çerçioğlu’na “Bilboard” tepkisi.

Turgut “Aydın ilinde toplam 671 mahallede bu mahallelerin sokaklarında, kavşaklarında ,17 ilçemin her yerine yayılmış durumda olan binlerce Bilbord Raket ve Ruloplarda, 15 yıldır niçin sadece Özlem Çerçioğlu’nun resimleri var ? Neden 15 yıldır Aydınlılar yok!...” diye tepki gösterdi. Turgut, sosyal medyada paylaştığı videoda, Çerçioğluna şu soruları yöneltti:

1- Belediyenin bütçesi Aydınlıların bütçesidir. Belediyeye ait billboardlar Aydınlıların billboardlarıdır. Fakat 15 yıldır sadece ve sadece siz varsınız; neden? Neden Aydınlılar hiç yok?

3- Her bilboardta “Halk ister Büyükşehir yapar” yazıyor. Halk trafik sorunu çözmenizi istedi; yapmadınız! Halk otopark sorununu çöz dedi, çözmediniz. Bırakın trafik sorununu çözmeyi; bir çok aracın önü arkası sizin fotoğrafınızla giydirildiği için; kazaya sebebiyet bile var! Trafik sorununu çözmeyi geçtik; trafik kazasına sebebiyet vermek konusunda hiç düşündünüz mü?

5- Geçen gün bir vidonuzda kendinizi kurucu liderimiz Atatürk’ün yerine koydunuz. Atatürk muasır medeniyetler seviyesine çıkmak diyor. Medeni ülkelerde böyle billboard reklam anlayış var mıdır? Atatürk Halkçıdır; sizin bu yaptığınız Atatürkçülüğün neresinde var?

6- Hizmet yerine sürekli bir “algı oyunu” peşindesiniz. 15 yıldır başkansınız. Gerçek, doğal fotoğrafınızı bile paylaşmak yerine; kendiniz hakkında bile seçmene algı oyunu yapıyorsunuz!

7 – Aydınlılar ne zaman çözüm reklamlarını görecek! Kuşadası, Didim’e giden araçlarda tıklım tıklım insan dolu. Bunları çözdüğünüzü gösteren otobüslere özel yollar, hafif raylı sistem gibi müjdelerle ne zaman karşılaşacağız? Güne, sizi değil de; çözümü görerek ne zaman uyanacağız?

8- Siz 15 yıldır tek başarılı (!) insan sizmiş gibi; varsa yoksa her yerde sizin fotoğrafınız var. Başarılı bir Aydınlı sporcu, sanatçı, bilim insanı, sanayici, genç, kadın, engelli yok mu? Başarılı Aydınlı varsa; neden 15 yıldır onları da billboardlarda görmedik!" (DUYGU DİLEK) 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler