Takip Et

SON DAKİKA

“Aydın, Türkiye’nin en büyük köyü oldu”

16 Ocak 2024, Salı 15:14

     


Aydın’ın Efeler İlçesi’nde çocuklarını okula götürmek isteyen ve göle dönen caddeden geçmekte zorlanan vatandaşlar, “Aydın, Türkiye’nin en büyük köyü oldu” dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Aydın’da etkili olan sağanak yağış sonrası cadde ve sokaklar göl oldu. Sağanak yağış ile birlikte okul giriş ve çıkış saatinin denk gelmesi, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Meşrutiyet Mahallesi Atatürk Bulvarı ile Gençlik Caddesi’nin bileştiği kavşakta biriken yağmuru suyundan geçmekte zorlanan vatandaşlar, Aydın Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ yetkililerine isyan etti.

Çocuklarını caddeden karşıya geçirmek için sırtlayan, kucaklayan vatandaşlar, kendileri yaklaşık 20 santim suyun içerinden geçmek zorunda kaldı. Ayakkabıları su içerisinde kalan öğrenciler ve vatandaşlar, bu bölgede yıllardır aynı sorunu yaşadıklarını ifade etti. Bazı vatandaşlar ayakkabılarını çıkartarak caddenin karşısına geçmek zorunda kaldı.

Çocuğunu okula götürmek isteyen ve caddeyi geçemeyen bir vatandaş, “9 yıldır aynı sorunu yaşıyoruz. O zaman geldiğimde nasılsa bugün aynı sokaklar. Aydın, Türkiye’nin en büyük köyü oldu” diye sitem etti.

Gençlik Caddesinin asfalt çalışması yaklaşık 3 hafta önce tamamlandığını söyleyen başka bir vatandaş, “Bakın burada yağmur suyu mazgalı var ama su çekmiyor. Bir vatandaş olarak biran önce bu kanalizasyonların yapılmasını istiyoruz. Bu cadde yeni asfalt yapıldı ama alt yapısı yapılmadı. Kanalizasyon boruları ince ama değiştirilmedi. Önce altyapı yapılması gerekiyordu” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler